Луковиќ: Во Сарај не се играше кошарка

xochipilli

Војвода
Член од
29 јули 2006
Мислења
426
Поени од реакции
116
Во очекување на нова казна за Куманово , заради ширење на етничка омраза на натпреварот Куманово-Мзт.

Ајмо КФМ , како што ја казнивте Лирија , така казнете го и Куманово.

Да да, ќе затворив сга едно 5000-6000 душе што бесва ичер на утакмицу. А можда и бан ќе добиемо овде на форум зашто смо такој навивале, само немој ВИ да се осеќате навредено и омразено.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
Што се секираш сега племето ќе запали по некое знаме/црква, ќе истепа/избоде по некој македонец ... и така натака + казната за Куманово.
Патетично е да набројуваме инциденти зашто доколку набројуваме соодносот ќе биде 1:100 за вас.
Не , не.

Сакаме казна од државата , исто како за Лирија , навредија после утакмицата , сепак добија казна.

Овие на Куманово навредија за време на утакмицата , нека добијат казна.

Патетично е навистина ... само пресметај оваа 2012 година :

Ниш колку пати навредија ?
Београд ?
Аеродром?
Куманово ?

против

Сарај.

20:1
--- надополнето: 16 февруари 2012 во 14:37 ---
кој е син на први братучеди ....
Задржај го личниот срам , јас не сум ни Психолог а ни Католички Свештеник да ти ги слушам маките и гревовите.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.944
Поени од реакции
50.821
Задржај го личниот срам , јас не сум ни Психолог а ни Католички Свештеник да ти ги слушам маките и гревовите.
морам негде да си кажам... еве погоди ајде кој сум од овие :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.866
Поени од реакции
21.758
Ситуацијата со Dardan-ia на форумов најдобро би ја опишал вака .​

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.160
Поени од реакции
5.938
Во очекување на нова казна за Куманово , заради ширење на етничка омраза на натпреварот Куманово-Мзт.

Ајмо КФМ , како што ја казнивте Лирија , така казнете го и Куманово.
5.000 денари казна ли е бе? Требаше со 5.000 ЕВРА да ве казнат за тоа што го правевте. Играчите на Куманово ги казнија 10 пати повеќе за ништо...

Башка:
10. Фрлањето на тврди предмети не се санкционира бидејќи е по завршување на натпреварот, и е предизвикано со некоректен и провокативен однос од страна на гостинската екипа.
WHAT THE FUCK?!?!??! :eek::eek::eek:

П

Паспарту

Гостин
Ќе дојде денот кога во Сарај и околните тетовски села ќе направат "хокеари" на истиот начин како што рамковно воведоа и кошаркарски клубови... Оваа патетикава не вреди да се чита, секогаш ја гледа едната страна, поточно онаа што на него (вечно угнетениот) му одговара.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
морам негде да си кажам... еве погоди ајде кој сум од овие :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Не те знам по сликата , туку по псиката.
--- надополнето: 16 февруари 2012 во 16:01 ---
Колку си патетичен, тоа е чудо едно...

Треба Linex да се прекрсти во Dardanex, истата функција ја вршите.
Не знам што е линекс , ако е нешто добро тогаш ок.
Ако е лошо , тогаш немој да ме следиш како да си опаш.
--- надополнето: 16 февруари 2012 во 16:11 ---
5.000 денари казна ли е бе? Требаше со 5.000 ЕВРА да ве казнат за тоа што го правевте. Играчите на Куманово ги казнија 10 пати повеќе за ништо...
Имаат правилник тие од КФМ ... се сложувам дека 5000 денари е премалку ... но барем имало казна.
Чекаме да го казнат МЗТ за претпоследниот натпревар мислам , и Куманово за последниот ... барем по 5000 денари.

Не ги казнија 10 пати повеќе , туку ги казнија колку што е предвидено ... да плукаш и да пцуеш судија ... верувам и во Африка казнуваат

WHAT THE FUCK?!?!??! :eek::eek::eek:
Си гледал фудбал ? Кога гостински играч упатува некој некултурен-провокативен гест кон публиката? Се казнува.

Пошто тоа е голема маса народ , понесени од емоциите ... можат да влезат на терен и да се деси се и сешто ... затоа играчите треба да пазат кому покажуваат среден прст , кому мајка пцујат.

П

Паспарту

Гостин
Не те знам по сликата , туку по псиката.
--- надополнето: 16 февруари 2012 во 16:01 ---

Не знам што е линекс , ако е нешто добро тогаш ок.
Ако е лошо , тогаш немој да ме следиш како да си опаш.
Само се смеам на твоите прости, глупи и еднолични размислувања, размислувања кои доколку беа ставени на хартија немаше да бидат вредни ни јадниот гз човек да си го избрише.

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
:pos: :pos:
Јеботе мораше ли да го отворам линкот коа прочитав што им пишува се смеев како ненормален. Ако тоа е пишувано од нив, овие да им се собере iq нема да биде поголемо од 20. :pos: :pos:
Sry за офтопик ама морав :pos:
Бев интелигентен и многу сум давал идеи, но никој не ме фермаше
За учење највеќе се мачеше но за женски ич не се интересираше.
Како сите ученици и јас многу сум задоволен со овој успех што завршувам.
Бев како шега но сменив памет
Шифра: Го сакше шаци...

xochipilli

Војвода
Член од
29 јули 2006
Мислења
426
Поени од реакции
116
Dardan ќе не казнат, не се ти за нас секирај...

Член од
18 февруари 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
zal mi e site tie sto se napalija deka bilo taka kako sto rekol kumanovskiot trener. snimkata od natprevarot sepak pokazala nesto drugo. komesarot na ligata, makrevski, site sto go poznavaat, e covek so visoki moralni kvaliteti. ako i na takvite kako nego ne im se veruva, togas, definitvno, ne e na dobro.

xochipilli

Војвода
Член од
29 јули 2006
Мислења
426
Поени од реакции
116
zal mi e site tie sto se napalija deka bilo taka kako sto rekol kumanovskiot trener. snimkata od natprevarot sepak pokazala nesto drugo. komesarot na ligata, makrevski, site sto go poznavaat, e covek so visoki moralni kvaliteti. ako i na takvite kako nego ne im se veruva, togas, definitvno, ne e na dobro.
Макревски ти си ?

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Играчите на Лирија се Македонци,овие планинариве од трибини пцујат се македонско,овие нашиве во Лирија играат.
Во Косово палат знаме наше,ракометариве продолжуваат да играат.
ДОБРО БЕ WHAT THE FUCK??????
Ако сами немаме минимално чуство за својата земја и народ,како да очекуваме планинари да не почитуваат???

Kajgana Shop

На врв Bottom