Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Само ќе бидам реален и ќе го тргнам ЛФЦ од твојава листа.... Моментално не е во позиција да ја претставува Англија во право светло.... :)
Мислиш? Во ЛШ играат добри да не речам силни екипи. Со таквите можиме ние......а да ми речиш за во ЛЕ со изгубени и умрени екипи - е тоа е мачење за нас

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Мислиш? Во ЛШ играат добри да не речам силни екипи. Со таквите можиме ние......а да ми речиш за во ЛЕ со изгубени и умрени екипи - е тоа е мачење за нас
Брат со умрени екипи од ЛЕ се виде лани што бидна...клапнавмме одма...

Иначе и за ЛШ стојам на ставот...дека немаме квалитет со моменталната форма што ја имаме и овој тим што ни е на располагање.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Брат со умрени екипи од ЛЕ се виде лани што бидна...клапнавмме одма...

Иначе и за ЛШ стојам на ставот...дека немаме квалитет со моменталната форма што ја имаме и овој тим што ни е на располагање.
А што напишав јас?
А за во ЛШ можиме. Се додека играме со Реал,Барса,Милан итн итн можиме.....ама ако ни го даат Апоел, Мапоел и не знам ти кој таму.......(n)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сакаш да кажеш дека со моменталниов тим можете на два фронта од кои едниот ќе е ЛШ? Нејќам да ве провоцирам ама пробувам да сум најреална што можам да бидам. :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
А што напишав јас?
А за во ЛШ можиме. Се додека играме со Реал,Барса,Милан итн итн можиме.....ама ако ни го даат Апоел, Мапоел и не знам ти кој таму.......(n)
Па кај гледаш дека јас го негирав тоа што го напиша?

А за ЛШ...што подразбираш под можеме....можеме да стигнеме далеку според тебе...или можеме да играме добро, да не згубиме како во примеров со Милан-Арсенал?
--- надополнето: 16 февруари 2012 во 00:10 ---
Сакаш да кажеш дека со моменталниов тим можете на два фронта од кои едниот ќе е ЛШ? Нејќам да ве провоцирам ама пробувам да сум најреална што можам да бидам. :)
Што ти е....ние со купови...Брајтон, Мајтон, Милвол...не знам таму со кој играме...па не е сјајно.....а не па со вака повампирени Милан...а па уште да не ги спомнувам нетачнине од Шпанија....и Баерн би го додал....

Јас чисто се сомневам за наш прогрес, доколку би биле во оваа фаза во ЛШ годинава.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Па кај гледаш дека јас го негирав тоа што го напиша?

А за ЛШ...што подразбираш под можеме....можеме да стигнеме далеку според тебе...или можеме да играме добро, да не згубиме како во примеров со Милан-Арсенал?
Го негираше или барем имаше таква тенденција
Можиме и да изиграме добро и да стигниме далеку. Јбг стално добро игравме во ЛШ а во ПЛ бевме слаби.
--- надополнето: 16 февруари 2012 во 00:13 ---

Кои два фронта? Фино, поштено ќе си игравме ЛШ.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ah, sorry, мислев дамнешна желба ви е да ја освоите ПЛ :) Зошто и ти во август кога почна епопејава не беше задоволен со топ 4, титула сакаше :)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
П.С вечерва сакав порано да си легнам ама слабо.....вие ќе ми го платите ова (само да ви напоменам)

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Ударната игла на тимот на Ливерпул кој во 2005 година ја уништи европската елита беше составен од играчи како Нил Мелор, Флоран Синама Понгол и Ентони Леталек.

Овој тим на Ливерпул е Барселона спрема тогашниот.

Само Англиската лига ослабе, а тоа за Ливерпул значи и послаби резултати. :vozbud: Замисли колку нелогично, ама вистинито:vozbud:

Мислам дека Ливерпул би ги претставувал Енглезите во поарно светло во ЛШ. Ама пак, од друга страна, и ЛШ ослабе во поглед на минатите години, така да, хипотетички не може да се гледа на тоа.

Што е најбитно?

тоа дека “најквалитетната“ лига во светот дава топовска храна за “просечните лиги“ од Европа.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Ah, sorry, мислев дамнешна желба ви е да ја освоите ПЛ :) Зошто и ти во август кога почна епопејава не беше задоволен со топ 4, титула сакаше :)
Па во ПЛ не играат Реал,Барса,Милан итн итн......играат по некои умрени екипи колку да не заебат. А ако изиграме добро на почеток тогаш сигурно би се играло на 2 фронта или би се префрлило тежиштето на ПЛ. Ама обично уште на полусезона сме ги губеле шансите за титула. Пример сезонава - да игравме ЛШ сега културно,опуштено ќе си игравме во ЛШ
П.С за вториот дел од напишаното........па не игравме ЛШ годинава нормално дека само на 1 фронт требаше да се насочиме. А да играме ЛШ ќе е друго. Пак ПЛ ќе има приоритет ама ако оплескаме таман накај февруари почнува елиминационата фаза и ете шанса за поправен

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Абе ти се дрогираш....:pos:
Абе сакаше да го негираш........знам дека сакаше. Искомплексиран си
--- надополнето: 16 февруари 2012 во 00:21 ---
И ви кажав....еве не легнав порано а сабајле треба да станам. Па сега рачунајте - ненаспаноста и нервозата со вас ќе ја споделам поручек

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Абе сакаше да го негираш........знам дека сакаше. Искомплексиран си
Тука си во право, ме фати. Јас би ти препорачал истово и ти во подпис да си го ставиш....за таков тим навиваш...тоа е :pos:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Тука си во право, ме фати. Јас би ти препорачал истово и ти во подпис да си го ставиш....за таков тим навиваш...тоа е :pos:
Ќе го ставам.....утре. А сега адиос амигос (y)
И оти бе не добив некаква награда или поени за 2 годишнината од моето членство тука? Не ме сакате вие мене а?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ај вака на двајцата да ви одговорам да не ве цитирам зошто спор е форумов ко желка :)

Ве сфаќам јас со ЛШ муабетот и со све ова пропратно, ама не можете туку така да кажете дека добро би играле во ЛШ во секое време и со овој тим. Пример, играте во ПЛ викендов и се повредува еден. После во ЛШ ете повреда, некој средил тетива, па друг стапалото итн итн. Значи колку и да се преориентирате само на ЛШ, сигурно нема младинци да играте во ПЛ и да се штедите за ЛШ затоа што ко прво казна се добива за тоа. И повредите си го прават своето, е така ко Лукас некој клучен ќе се повреди до крај на сезона и оди цела тактика и постава во неврат.

Не викам дека ова би било сигурно сценарио, туку едно од возможните. За тимот од 2005 се согласувам со Харлотс и увек велам дека не е поентата да имаш јаки поединци и имиња во составот, туку потребни играчи за секоја позиција и тактиката и со тоа склопен тим. Да важеше првово никој немаше да припари до ЛШ освен Реал.

И уште нешто, ви фалат офанзивни играчи премногу. Ако не е Суарез да потегне нанапред, никој. Белами не може да игра толку многу иако е работник за било која екипа и да игра.
--- надополнето: 16 февруари 2012 во 00:26 ---
Ќе го ставам.....утре. А сега адиос амигос (y)
И оти бе не добив некаква награда или поени за 2 годишнината од моето членство тука? Не ме сакате вие мене а?

На собиранката ќе ти донесам 100 грама минас :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom