(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
A sestra ti e fan na United? Blazesi i.:wink: A ti dosega nemas pojdeno vo poseta?
не е фан на јунатед ама ке ми купи дрес оти знае јас колкав фан сум
а иначе од летото е таму и au pair виза има не е за стално таму... :)
кажи ми каков дрес да порачувам а сестра ми не е битна :smir:

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
не е фан на јунатед ама ке ми купи дрес оти знае јас колкав фан сум
а иначе од летото е таму и au pair виза има не е за стално таму... :)
кажи ми каков дрес да порачувам а сестра ми не е битна :smir:
A kolku e eden dres tamu?

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Руни-Тевез , Тевез-Руни :) никако Роналдо :pipi:
Зошто не Роналдо? Јас имам дрес од него и баш си го сакам.
Не знам што е работава аме во последно време сите се вртат против Роналдо, што ви згршил човекот не знам. Трпи таму секакви удари и брутални стартови и после ако одглумел нешто, ваков е таков е. Ај сега да го повреди некој и никогаш повеќе да не игра фудбал. И не е тој истиот Роналдо кој беше себичен и дриблаше и кога треба и кога не треба. Ај ве молам сите кои не го сакаат нека си пишат на друго место а не овде да се занесуваат. До сега е најдобар играч без конкуренција во Манчестер и пошироко. И не знам што треба да направи повеќе за повеќе да го ценат. Бил лицемер, бил ваков, бил таков. Ако е така зошто кога гласаат сите играчи во премиер лигата за кој е најдобар играч, сите гласаат за него. Или и тие сите се лицемери.
Зошто си за милан еве уште еден пример. Кака(кој го почитувам) изјави дека според него Роналдо е најдобар. Значи и Кака е ЛИЦЕМЕР нели? Не постирајте повеќе овде за такви работи.:nenene:

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
од официјалниот шоп на ман јунајтед дрес на куси ракави е 40 фунти + тој знакот ако си го приметил на ракавот златниот на премиер лигата (само кај нас е златен оти сме шампиони) е 5 фунти + ако сакаш да ти пишива нешто на грбот (играч или твое име и број) 12 фунти,
Значи едно 57 фунти :)

Не знам што е работава аме во последно време сите се вртат против Роналдо, што ви згршил човекот не знам. Трпи таму секакви удари и брутални стартови и после ако одглумел нешто, ваков е таков е. Ај сега да го повреди некој и никогаш повеќе да не игра фудбал. И не е тој истиот Роналдо кој беше себичен и дриблаше и кога треба и кога не треба. Ај ве молам сите кои не го сакаат нека си пишат на друго место а не овде да се занесуваат. До сега е најдобар играч без конкуренција во Манчестер и пошироко. И не знам што треба да направи повеќе за повеќе да го ценат. Бил лицемер, бил ваков, бил таков. Ако е така зошто кога гласаат сите играчи во премиер лигата за кој е најдобар играч, сите гласаат за него. Или и тие сите се лицемери.
Зошто си за милан еве уште еден пример. Кака(кој го почитувам) изјави дека според него Роналдо е најдобар. Значи и Кака е ЛИЦЕМЕР нели? Не постирајте повеќе овде за такви работи.:nenene:
Чомбе не се нервирај осеќам притисокот ти се качи
ти од каде ќе зимаш дрес ?

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
INVINCIBLE напиша:
Чомбе не се нервирај осеќам притисокот ти се качи
ти од каде ќе зимаш дрес ?
Ќе порачам некако, ќе се снајдам:smir:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
vo pravo e Chombe.i jas ke zemam dres od Anglija ce mi go donesi edna tetka na leto i to od Ronaldo.so mu fali na covekot,zver si e.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
vo pravo e Chombe.i jas ke zemam dres od Anglija ce mi go donesi edna tetka na leto i to od Ronaldo.so mu fali na covekot,zver si e.
и јас се мислам меѓу Роналдо и Руни, повеке сакам Роналдо ама да не си оди овој на лето и ке треба да го фрлам дресот :toe:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
и јас се мислам меѓу Роналдо и Руни, повеке сакам Роналдо ама да не си оди овој на лето и ке треба да го фрлам дресот :toe:
А зошто мислиш дека ќе си оди на лето? Имаш прочитано нешто такво или што? Јас прв пат сега слушам!

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
секое лето се пишува по весниците за негово заминување во реал мадрид веројтано тоа ми влијаело на психата :)
не дека сакам да си оди, дај боже уште многу сезони да игра во оваа форма за нас

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Па не свати до сега како ѓе продаваме играчите во реал. Треба да наполнат 29-30 години, кога колку-толку уште вредат. А Роналдо до таа граница има уште 6-7 години. Така да не се замарам многу со трансфер шпекулациите по веснициве:smir:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
секое лето се пишува по весниците за негово заминување во реал мадрид веројтано тоа ми влијаело на психата :)
не дека сакам да си оди, дај боже уште многу сезони да игра во оваа форма за нас
ne se sekiraj,Ronaldo ne odi nikade taka da mozes slbodno da zemas dres negov.Fergi se iznasmeal koga slusnal deka real ponudil za nego 40 milioni i rekol deka pod 100 milioni ronaldo ne si zaminuva od Man U.taka da i ronaldo sega pred 2 nedeli koga ja prezejntiral negovata kniga na preskonferecijat rekol: jas sum ovde sreken i ke ostanam uste 5 godini(dodeka ne mu istece dogovorot)najmalku zasto sakam da osvojuvam tituli so Man U a stotuku pocnav.taka da mojs slobodno da zemis negov dres dokloku sakas

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Па не свати до сега како ѓе продаваме играчите во реал. Треба да наполнат 29-30 години, кога колку-толку уште вредат. А Роналдо до таа граница има уште 6-7 години. Така да не се замарам многу со трансфер шпекулациите по веснициве:smir:
брат те разбирам и јас не се замарам, ама 60 фунти е дресот и затоа малку се двоумам ама ќе земам од Роналдо... Ако оди според планот до 20 јануари веќе ќе е на мојот грб :salut:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
брат те разбирам и јас не се замарам, ама 60 фунти е дресот и затоа малку се двоумам ама ќе земам од Роналдо... Ако оди според планот до 20 јануари веќе ќе е на мојот грб :salut:
Мој совет е да си земеш со твое име зошто ти вечно ќе навиваш за Ман Ју(се надевам) и никогаш нема да го напуштиш клубот. Играчи доаѓаат и си заминуваат но клубот останува. тој дрес е наша гордост и треба да ти биде чест твоето име да е на него:smir:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Кај сте бе 3 саати никој....
Јас сакам дрeс од јунајтед ама на него да го пише името на легендата - (многу беа и заминаа овој е најак) - S.A. FERGY

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
site da si zemete dresovi od rooney zosto toj nema nikogas da go napusti manutd:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom