- Член од
- 21 ноември 2007
- Мислења
- 10.775
- Поени од реакции
- 9.579
vo 18:15 ke ja gledame na sopcast,a linkovi se razbira ZIKS master e tukaво колку е натпреварот во сабота
vo 18:15 ke ja gledame na sopcast,a linkovi se razbira ZIKS master e tukaво колку е натпреварот во сабота
Во 18.15 часот!:smir:во колку е натпреварот во сабота
Види сега брат! Јас ќе ти кажам каков дрес ќе земам ама не е фер да ме копирашфала на сите :salut:
абе сакам да зимам дрес од ман утд оригинал од енглеска ама незнам од кој фудбалер да е... СОВЕТ ?
zemi si od manucho i da ne zaboravis da zemes i za mene:smir:фала на сите :salut:
абе сакам да зимам дрес од ман утд оригинал од енглеска ама незнам од кој фудбалер да е... СОВЕТ ?
хехе, јас сакав од некој фудбалер, ама незнам од кој... може и јас да направам personalised.. ама нема да е CHOMBE ниту пак 69 :smir:Види сега брат! Јас ќе ти кажам каков дрес ќе земам ама не е фер да ме копираш.
Назад ќе пишува CHOMBE, а број 69.:salut:
A kako planiras da go zemis neli rekovme deka po internet ne mozi??фала на сите :salut:
сестра ми е тамуA kako planiras da go zemis neli rekovme deka po internet ne mozi??
Ili mozda ke odis Anglija??
A sestra ti e fan na United? Blazesi i.:wink: A ti dosega nemas pojdeno vo poseta?сестра ми е таму
Руни-Тевез , Тевез-Рунифала на сите :salut:
pa taka kazi ti porano.nie barame luge za dresoj od anglija ti cutis hehehe.i kolku e eden dres od Man U???????????сестра ми е таму