(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
фала на сите :salut:

абе сакам да зимам дрес од ман утд оригинал од енглеска ама незнам од кој фудбалер да е... СОВЕТ ?

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Abe vo Newcastle ce ima turbulencii ako im dademe 5 parcinja.Na Sem mu otide glavata:pos2:.Zatoa 5 nemora dosta se 4:smir:.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Dosta e i 1:smir: Samo da ne se sluci nesto sto site nie ovde ne go posakuvame,aj zatoa sto go sakam klubot Manchester od se srce ama treba i pak nov televizor da kupuva tato:pos2: (so West Ham go rasipav go akav:pos2: :tapp: )

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452

абе сакам да зимам дрес од ман утд оригинал од енглеска ама незнам од кој фудбалер да е... СОВЕТ ?
Види сега брат! Јас ќе ти кажам каков дрес ќе земам ама не е фер да ме копираш:vozbud:.
Назад ќе пишува CHOMBE, а број 69.:salut:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Moj sovet :Anderson :pos2: Pa veke koga Rooney e omilen igrac zemi si od Rooney nogo jasno:pos2:

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Види сега брат! Јас ќе ти кажам каков дрес ќе земам ама не е фер да ме копираш:vozbud:.
Назад ќе пишува CHOMBE, а број 69.:salut:
хехе, јас сакав од некој фудбалер, ама незнам од кој... може и јас да направам personalised.. ама нема да е CHOMBE ниту пак 69 :smir:

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947

A kako planiras da go zemis neli rekovme deka po internet ne mozi??
Ili mozda ke odis Anglija??

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.573
Поени од реакции
5.579

Руни-Тевез , Тевез-Руни :) никако Роналдо :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom