Moже ли некој да ми помогне, инсталирав BS Player и одбрав македонски јазик и сега се што гледам се некои хиероглифи наместо букви, како може да го решам ова?
Хах фала и ова ми беше проблем, ама сегашниов проблем ми е дека во самата програма буквите се хиероглифи, не титловитеПушти го филмот оди десен клик>> Subtitles >> Primary >> Subtitles properties >> Font и избери т.е пробај со двете или Cyrillic или Western Europian едно мора да "фати" (најверојатно првото)
Izbrisi go bs playerot i posle pa go instaliraj ama odberi angliski .... nemozes makedonski zosto ne ti ja prepoznava kirilicataХах фала и ова ми беше проблем, ама сегашниов проблем ми е дека во самата програма буквите се хиероглифи, не титловите
Ах извини,погрешно сум го сконтал прашањето.Пробав и кај мене го имам истиот проблем (верзија 2.57) ама незнам што би можел да биде проблемот ако најдам ќе пишам.Хах фала и ова ми беше проблем, ама сегашниов проблем ми е дека во самата програма буквите се хиероглифи, не титловите
Подобро е да не се мачиш,терај си на Англиски или некој друг "некириличен" јазик.THe only way you can get those options to bee seen corectly in bulgarian is to do a clean reinstall on Windows. On the first install window you will be asked for regional settings. Under one tab in there you will find unicode support. Enable this for bulgadian language. SOrry, but this is the only way.
region and languages settings одбери macedonia рестарт на компјутерот и види то дал ќе ти поможитA има начин тоа да се реши да ја препознава? Тоа ми е прашањето, инаку за реинсталација лесна работа Прегледај го приврзокот 39977
намести го јазикот Македонски за non-unicode програмиХах фала и ова ми беше проблем, ама сегашниов проблем ми е дека во самата програма буквите се хиероглифи, не титловите
Moze kako mapet69 sto ti kaza a moze i da go nemas i ke treba da si go instaliras makedonskiot toa ne ti e do bs playerotA има начин тоа да се реши да ја препознава? Тоа ми е прашањето, инаку за реинсталација лесна работа Прегледај го приврзокот 39977
pametno haha^ Се` тоа е подесено.
Го оставив BS Player-от да стои отворен подолго време и буквите се наместија. Го изгасив и го пуштив пак, и пак имаше хиероглифи. Не ми е јасно.. Ќе си стаам инглиш и не му ја мислам
pametno haha^ Се` тоа е подесено.
Го оставив BS Player-от да стои отворен подолго време и буквите се наместија. Го изгасив и го пуштив пак, и пак имаше хиероглифи. Не ми е јасно.. Ќе си стаам инглиш и не му ја мислам
^ Се` тоа е подесено.
Уште попаметно ќе направи ако го деинсталира тоа гомно од плеер.... јбг... некогаш беше број еден плеер, сега е ѓубре...pametno haha
--- надополнето: 14 февруари 2012 во 23:04 ---
pametno haha
i ti si u pravoУште попаметно ќе направи ако го деинсталира тоа гомно од плеер.... јбг... некогаш беше број еден плеер, сега е ѓубре...