Ми заглави еден торент на 99,99 % и така го чекав 5 саата да се симне и копилето заглави на 99,9 % .имали некој начин за тој 0,1% да го симнам![]()
?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми заглави еден торент на 99,99 % и така го чекав 5 саата да се симне и копилето заглави на 99,9 % .имали некој начин за тој 0,1% да го симнам![]()
Стисни стоп, па пак плеј, или пауза и пак плеј и види што ќе се деси. Пробај и со рестарт па пак истово.
Пробав се..ама не бива,нема ни еден сидер![]()
Чим нема сидери ќе почекаш да се уклучи некојЗнам, зезнато е.
ако не ти дозволат НЕ!Ми заглави еден торент на 99,99 % и така го чекав 5 саата да се симне и копилето заглави на 99,9 % .имали некој начин за тој 0,1% да го симнам![]()
Веројатно е фејк!Па како до 99,9 имаше и за 0.1 немаможно ли е торентот да е нешто фејк?
Па како до 99,9 имаше и за 0.1 немаможно ли е торентот да е нешто фејк?
Види спушти Folder Lock јас имам со него заклучвено.Како да заклучам фолдер?
Како да заклучам фолдер?
Voila
DirectX 11 од кај да симнам за 64 битен 7ца? Малце ми е бедно од официјалната на мајкрософт, да не ми извади после дека не ми е оригинал виндоусот...
http://www.andhrahackers.com/forum/tips-trix/how-to-speed-up-torrents-with-low-seeders/ probaj.Ми заглави еден торент на 99,99 % и така го чекав 5 саата да се симне и копилето заглави на 99,9 % .имали некој начин за тој 0,1% да го симнам![]()