Фан клуб - РК Овче Поле

M

.:makedonec:.

Гостин
кој играчки кадар бе дете од 16 години на вашите играчи ви прави 22 одбрани,дете од 16 години ви дава 7 гола на вашата одбрана да биде како што треба во вториот дел ќе се видиме и таму и тука ќе видиш тогаш како ќе биде..поздрав

Поздрав и до тебе ... опстанете вие како тим па ќе видеме после - отом потом, и не се зафркавај тоа дете што дало 7 гола од кај вас (ако дало) сигурно не минало преку играчите од нашиот прв состав , тоа се биле помладите у одбрана ;)

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Сабота 19:00ч
Овче Поле - Битола

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
РК Овче Поле донесе двајца играчи, од Пелистер, едниот е десното крило Васил Митевски (Светиниколчанец), а другиот бил Велешанец и играл среден бек (за овој не сум сигурен дека е баш вака) :D

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
РК Овче Поле донесе двајца играчи, од Пелистер, едниот е десното крило Васил Митевски (Светиниколчанец), а другиот бил Велешанец и играл среден бек (за овој не сум сигурен дека е баш вака) :D
Ако е среден бек од Пелистер најверојатно е Везенковски.....:cautious:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ако е среден бек од Пелистер најверојатно е Везенковски.....:cautious:
Незнам искрено, може ми е и грешка веста пренесено, знам бил Велешанец и разбрав од Пелистер, а може и од Борец да е... Иначе, екипата ја напуштиле браќата Трчкови :)

M

MrzaRules

Гостин
Незнам искрено, може ми е и грешка веста пренесено, знам бил Велешанец и разбрав од Пелистер, а може и од Борец да е... Иначе, екипата ја напуштиле браќата Трчкови :)
ако е велешанец и игра среден бек можно е да е Ивица Илиев....ако е тој добивате многу квалитетен играч и млад...

Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.016
Поени од реакции
135
Дали можите да ми дајте контакт - mail од Овче Поле МИ ??

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
M

.:makedonec:.

Гостин
ако е велешанец и игра среден бек можно е да е Ивица Илиев....ако е тој добивате многу квалитетен играч и млад...
Да Ивица се вика точно и игра центар ... од Велес е, и е многу добар на тренинг се покажува одлично :) ;)

M

MrzaRules

Гостин
епа тогаш добивте многу квалитетен и борбен играч со просек од 5+ гола на утакмица

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
5 гола сите од пенал :)

одлично пуца пенали и во игра е добар организатор..

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Победа на РК Овче Поле во пријателскиот натпревар против Струмичката екипа Зомимак со 32-24 :) Играа сите играчи, вклучувајќи ги и помладокот :)

Иначе, за Зомимак играше Мите Караиванов, изгледа толку од РК Пелистер...

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Победа на РК Овче Поле во пријателскиот натпревар против Струмичката екипа Зомимак со 32-24 :) Играа сите играчи, вклучувајќи ги и помладокот :)

Иначе, за Зомимак играше Мите Караиванов, изгледа толку од РК Пелистер...
Хаха:)
Дечко,ако го сметаш за загуба заминувањето на Мите од Пелистер,неам коментар,нема шо да дискутираме повеќе за ракомет...:D
Пелистер згреши шо не го избрка уште на почеток на сезона....дрво неделкано...:гик:

Kajgana Shop

На врв Bottom