(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

DeViL-BoY

GlorY GlorY United
Член од
27 септември 2007
Мислења
282
Поени од реакции
0
Момци како што стојат работиве по се изгледа ке го имаме во редовите Димитар Бербатов....Вчера британскиот весник Sunday Mirror изјавил дека Бербатов е заинтересиран и сака да заигра во редовите на црвените Ѓаволи то го рекол самиот Бербатов на фамилијата и блиските пријатели....Иако Фергусон рече дека нема да купува во зимскиот преоден рок некако го сменил мислењето последниве денови....Сепак и Челзи е заинтересиран за услугите на Бербатов и готови се да му дадат неделна плата од 120 000 евра.... Само финтата е тоа што Тотенхем бара 35 милиони фунти... а некако на никој не му се дават овие пари...Ке видиме на крај како ке заврши оваа сага околу трансферот на Бербатов....

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
a be koj i da dojde nie dobiavame taka da ne se sekirame.vo ovaa prilika sakam da iskoristam da im cestitam Bozik na site fanovi na Man U.

Член од
28 октомври 2007
Мислења
787
Поени од реакции
300
fala ziak srekjen bozik i na tebe, i samo uspesi da redi man utd.:salut:

Член од
28 октомври 2007
Мислења
787
Поени од реакции
300
do koga e otvoren trasfer pazarot, kazuvajte dalli ima nesto novo nestrpliv sum:vozbud:

Член од
28 октомври 2007
Мислења
787
Поени од реакции
300
barem edna pozicija da pokrieod tie so ni falat, ne e bitno dali ke ima nastap vo l na samp (jes da i toa bi bilo prednost) ili ne, a i sigurnost e taka da sakam da go zeme bugarceto zaso ako ne nie ko go zeme nekoj drug!:pipi:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Среќен БОЖИК на сите фанови на Манчестер Јунајтед!!!!!!!!!!!

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Фанови, тимот моментално ви сјае =) Честитки за последната победа ..
Фала брат, се надеваме дека така и ќе продолжиме во наредниот период.Оваа година и Лигата на Шампионите да ја освоиме!:salut:

Член од
28 јули 2007
Мислења
0
Поени од реакции
0
Дечки сакам да станам навивач на Манчестер Јунајтед ама не знам како?????

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Земи коа ќе игра Манчестер, навивај за нив. Толку. За сите други, постов над мојот не е напишан воопшто.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom