(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Чоек причекај малку глеаш дека сега дошол и не е искусен чоекот ама ај ќе види како е. Плус да му посакам добредојде.
И ја му посакувам добредојде, ама во првиот пост има пишано: ИНТЕР НАЈДОБРИ И НАЈЈАКИ, или така нешто.. :(

Иначе се сеќавам онаа година кога одигравме 2:2 на Сент Џејмс, кога Сколс даде 2 гола, Милнер даде прекрасен гол за Њукасл!
Како и да е, наредна недела ќе ги мачкаме!

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.916
Поени од реакции
11.699
И ја му посакувам добредојде, ама во првиот пост има пишано: ИНТЕР НАЈДОБРИ И НАЈЈАКИ, или така нешто.. :(

Иначе се сеќавам онаа година кога одигравме 2:2 на Сент Џејмс, кога Сколс даде 2 гола, Милнер даде прекрасен гол за Њукасл!
Како и да е, наредна недела ќе ги мачкаме!
Голот на Милнер беше профи, ама тоа на Сколс бомбата?! Шо праиме сеа? :pos2:
А околу мачкање, нема што да се збори, може само да погаѓаме со колку ќе изгубат тоа робијашите (ради бојата на дресовите):pos2:
поздрави џаоли :helou:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Голот на Милнер беше профи, ама тоа на Сколс бомбата?! Шо праиме сеа? :pos2:
А околу мачкање, нема што да се збори, може само да погаѓаме со колку ќе изгубат тоа робијашите (ради бојата на дресовите):pos2:
поздрави џаоли :helou:
Хахаха, робијаши :):pos2:
Ќе загубат ваљда со 2-3 гола разлика, ако ни тргне и со повеќе, ако не ни тргне, со 1 или 2 гола негатива, ама ќе загубат :)

Иначе фала на поздравот :)

Поздрав и од мене до сите ѓаволи, без разлика на боја на кожа, вера, јазик, националност, пол.. (У стил на Ганерите) :)

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
со њукасл натпреварите се интересни паѓаат голови... се сеќавам пред 3-4 сезони водевем 3-4 гола разлика и САФ ги имаше направено трите измени, Рој Кин даде уште еден гол околу 80 минута и си излезе човекот сам од теренот, да не се измори уште повеќе
И на олд трафор играме мислам дека нема да е проблем да ги жвакнеме... :) поззз девилс

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Руни се враќа полека и не се плашам за давање голови. Кога тој е расположен, играат и другите. Знае да ги мотивира малиот. Њукасл ќе го прими пак на Олд Трафорд како и обично

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Капело после натпреварот изјавил дека било одлично да се гледа како Руни влегува од клупата и ја подобрува играта на целиот тим... Мислам дека Руни ќе нема проблем со Капело за привот состав

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
ajde ajde sega so Newcaslte ce pominime lesno.tie se vo slaba forma vo momentov taka da mislam lesno ce pominime.ama sepak ne treba da se potcenuvaat.na arsenal mu zadaodoa golemi probloemi taka da se nadevam na pozitivrn rezultat

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Runi ke nema problem so nikoj selektor zosto e bez konkurencija. Moze da igra i odbrana ako treba.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
абе и за одбраната не е проблем тука е рио... само за голман незнам кој да препорачам :)

Член од
28 октомври 2007
Мислења
787
Поени од реакции
300
kjuti da ne mu tekne na SAF da se izbudali da go stai kako smit, od napagjac na defensive midfilder:pos2:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Za golman moze Green od West Ham. Mnogu e dobar. Spored mene.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Многу ми е мака што Фостер се повреди, и тоа тешко се повреди, да беше фит ќе добиеше шанси за Ман Јун, а ако се покажеше ќе беше повикан и за Англија, лани во дресот на Ватфорд се избори за повик, иако беше на клупата, сепак го привлече вниманито на МекЛарен... Сега ќе помине време додека да ја постигне врвната форма...

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Se soglasuvam so tebe,Green e super golman.
Of topic:Odbranil 3 penali od 3 sutirani....Super.

No neznam na site zosto tolko vi prezi Kuszchak,SUPER GOLMAN e ke vidite.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ја мислам не 3, него 4 пати од 4 пати не успеаа да го совладаат од белата точка! Извонреден голман е. :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.916
Поени од реакции
11.699
Se soglasuvam so tebe,Green e super golman.
Of topic:Odbranil 3 penali od 3 sutirani....Super.

No neznam na site zosto tolko vi prezi Kuszchak,SUPER GOLMAN e ke vidite.
оф: 4 пенали, језда 4тиот шминкерот го фтна цел гол али ок :wink:

А Томас е многу добар голман само да се разгиба уше малце и ќе го биде, на фм2008 прв голман ми е :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom