How I Met Your Mother

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Море меморија стариов Тед... Веќе не ни ми е гајле дали Маршал ќе даде отказ или не (преку 20 пати го вртат тоа со него), нити дали Робин е невестата од свадбата со флешбекот, нити која е е*ената мајка. Нека завршуваат со колку-толку достоинство.

П.С Мене ми се чини или laugh track-от е претивок сезонава?

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Море меморија стариов Тед... Веќе не ни ми е гајле дали Маршал ќе даде отказ или не (преку 20 пати го вртат тоа со него), нити дали Робин е невестата од свадбата со флешбекот, нити која е е*ената мајка. Нека завршуваат со колку-толку достоинство.

П.С Мене ми се чини или laugh track-от е претивок сезонава?
Тоа е тоа, премногу приказни наеднаш се заплеткаа во серијата, од шестата сезона до сега, стариот Тед напоредно раскажува за 5-6 случки и сето тоа развлечено во преку 30 епизоди, е па компицирано е мајка му стара, стиком е ова.

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
нели требаше 16та денес?
За некој саат треба да искочи официјално.

Инаку продолжувам да ја гледам ама без толку исчекување како претходно. Го упропастија хуморот од претходно.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Сериозно мислам дека ги фати некој LOST синдром овие...

Демек, фановите ни ја открија причата, Барни и Робин, па ајде да ги комплицираме намерно работите. Дека ја прават депресивни ликови серијата, во тоа сега сум сигурен.
Прво божиќната епизода ја направија тажна, сега за Валентајн демек, како тргнале све живо и диво ќе иде во надолна линија и оп, чудо после демек ќе се случи.

И дали тоа во возот ја забележав онаа типката во Германија што отиде, па после печеа колачиња? :D

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Онака, солидна епизода, drunk Barney & Ted се добитна комбинација. Али она на кровот не требаше -.-

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.712
Поени од реакции
13.401
И повторно превише драма убацуваат. Возот беше ок, имаше иновативни имиња (као онаа со Томче-вовче). Ќеф ми беше шо Лили и маршал не беа главни ликови во епизодава. На Кумар време му е да си оди. Крајот беше тапа поготово откако Тед ја лупна крајната изјава. Се` на се` време им е да завршат.

Член од
22 август 2011
Мислења
326
Поени од реакции
346
Пак ли? До кога ќе ја вртат приказната за Тед и Робин? Се истото, страшно се досадни.:rolleyes:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.712
Поени од реакции
13.401
Пак ли? До кога ќе ја вртат приказната за Тед и Робин? Се истото, страшно се досадни.:rolleyes:
Сакаат да ги престигнат Френдс во бројка на епизоди ама некако тешко им оди.

Член од
22 август 2011
Мислења
326
Поени од реакции
346
Сакаат да ги престигнат Френдс во бројка на епизоди ама некако тешко им оди.
Додека да ги престигнат френдс може и без гледачи да останат. Подобро на квалитетот да му обрнат внимание.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.712
Поени од реакции
13.401
Они можеа да бидат во рамниште на френдс да завршеа некаде после 4тата. Понатака е веќе забегување

Kajgana Shop

На врв Bottom