(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Chombe_United, знам дека си голем фан на Јунајтед, ама на следниот оф топик на темава, добиваш доживотна забрана за посета на истата.

Не ми реплицирај. Не!

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Утре ќе играат Вејн Руни и ван Дер Сар-конечно. Добро е што Тевез нема скршеница како што се претпоставуваше па изгледа ќе биде спремен за наредната недела против Њукасл на Олд Трафорд.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Ман Јун одбил понуда од Њукасл за Вес Браун, и се надеваме дека тоа е заради трампата со Тотенхем (Бербатов)...
А Хатон одбил договор од Тотенхем, Ренџерси ја прифатиле сумата од 8м фунти, ама Хатон ги одбил, изгледа чека понуда од Ман Јунајтед...

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Хатон е и помлад и поефтин, и со самото тоа ќе нема голем притисок врз него, нема да бидат очекувањата преголеми, и нема да се буни ако седи на клупата, ем играч од островот ја знае играта во англија... мислам дека хатон е подобра алтернатива од босингва...

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Абе 100 пати во секој случај подобро е Хатон да го земеме! Што викате ем млад е, ем поефтин! За Босингва многу бараат! Ај ќе видиме како се се одвиваат работите.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
siguren sum 100% deka Hutton ke potpise za Man U.za nego ke dademe 10 milioni funti i so ostanatite ke dojde Berbatov.a ako dade za Bosingwa 30 milioni ke bide golema greska.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.916
Поени од реакции
11.699
Па и Генералот Рио го земаа на 25 години исто околу 30 милиони, што стварно тогаш уште беше анонимен во поширокиот фудбалски свет, ама денес е најдобар либеро во светот така?
Јас напишав погоре дека многу пари се тоа за сеуште неисфуран играч како него, а сепак добар и квалитетен за да игра во Ман Утд...
Ако го земе да се надеваме дека ќе стане како Рио, дај боже и подобар :wink:
пиис

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Rio Ferdinand pred da potpise za Man U igrase za Leeds kade sto dojde od West Ham za suma 25 milioni evra(18 milioni funti).so leeds united stigna do poufinaleto vo LS.taka da Rio Ferdinand ne dojde kako anonimen talent tuku kako dokazan talent i toa na 23 godina.a izmegju Rio Ferdinand od togas i Bosingwa ima golema razlika zasto Bosingwa igra desen bek,a Rio centralen taka da ne mesame stvari sega

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.573
Поени од реакции
5.579
Паметна одлука на Ферги , моментално не му треба никој , како што га почнал сезонава нека га заврши, а во лето ќе мора да си земе десен бек .:pipi:

DeViL-BoY

GlorY GlorY United
Член од
27 септември 2007
Мислења
282
Поени од реакции
0
Момци бил на проби 1-2 месеци.... тренирал се докажувал...... А штом Ферги го бендисал сигурно не е чисто онака.... да беше бел ке си мислев дека му е внук.. а црн е како што знам.... хехе...
Луге ке дојде денот ке настапи ке го видиме јас искрено го немам никаде како игра... на крај фудбалер е .. а тие доагаат и си одат... но сигурно не е бадијала зеден не правиме за клуб од Полска.. правиме муабет за клуб кој ги прибира најдобрите... Се во свое време

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе сите зборувате како да е завршен веќе трансверот. Чекајте фергусон ќе го има клучниот збор.

ОФ ТОПИК: Фантом за што напиша не можев да видам во претходните постови кај сме забегале и сме отишле за друго да бладаме. Ај пиши зошо не можам да најдам

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Џабе тука се правиме предвидувачи..го знаеме Фергусон каков е :)
Чекајте, полека, да видиме што ќе земе..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom