Дојде во јули 2002, а деби на 27 август 2003, значи на 25 не на 23 години (добро 25 без 3 месеци) :wink:Rio Ferdinand pred da potpise za Man U igrase za Leeds kade sto dojde od West Ham za suma 25 milioni evra(18 milioni funti).so leeds united stigna do poufinaleto vo LS.taka da Rio Ferdinand ne dojde kako anonimen talent tuku kako dokazan talent i toa na 23 godina.a izmegju Rio Ferdinand od togas i Bosingwa ima golema razlika zasto Bosingwa igra desen bek,a Rio centralen taka da ne mesame stvari sega
vaka da ne se karame.gledam i ti si za Man U i jas sum za Man U.samo da te ispravam malu.Ferdinand dojde vo juli odma posle svetskoto vo Korea i Japonija.mozes ovde da se uversiДојде во јули 2002, а деби на 27 август 2003, значи на 25 не на 23 години (добро 25 без 3 месеци) :wink:
Босингва игра се во одбрана, не мешаме ствари, језда ја тоа го кажав во друг контекст, дека ќе стане најдобар дефанзивец, не цб така?
А и дај да не се напнуваме меѓу себе, кога и двајцата го сакаме тимот за кој навиваме, треба да сме сложни хихиххиххи:pos2:
А да и не реков дека беше тотален анонимец, него не до толку распространет на фудбалска мапа итн...
Немој буквалиста до толку да си :wink: , ова е се добронамерно иначе
чил енд пиис
мислиш на кое од тие Click To Play ? - На кое сакаш. А, доколку незнајш како се прајт од почеток, еве објаснение:jas go spustiv ova Strean#2 i na koj kanal da gledam?
па избриши го постов барем ако се снајде, да не седи за џабе, некој може да го прочита тоа првото, па да почнува да ти објаснува.ЗИКС и останати хелп ми!
Абе Апокалипто уште не можам да се снајдам, каде е тоа поле? :kesa:
И од каде да го извадам тој програм дајте ми линк, пошто овој ништо не отвара!
П.С. Ни требаат 2 десни бека
Едит: Ваљда ќе се снајдам со ова Стеам2
Прво ќе го извадам тој ТВУПлејер..
Едит втор по ред више: Се снајдов го извадив ТВУПлејер и добар е, сега на тој канал соккер гледам шанси од Ипсвич-Портсмут!
абе пак и ти, види колку линкови ви дадов, сеа на кој има најака слика, на 90% мора да има супер слика.na koj link ima najjaka slika ???