Кико Д.
ULTRAS - way of life
- Член од
- 26 јануари 2010
- Мислења
- 11.435
- Поени од реакции
- 9.676
е тогаш незнамда но ке се исклучи не се уклучува играта на тоа стартно мени game modes kick off итн..итн...значи јас си штракам ентер но ке се исклучи...
е тогаш незнамда но ке се исклучи не се уклучува играта на тоа стартно мени game modes kick off итн..итн...значи јас си штракам ентер но ке се исклучи...
види нешто антивирусот да не ти ја блокирада но ке се исклучи не се уклучува играта на тоа стартно мени game modes kick off итн..итн...значи јас си штракам ентер но ке се исклучи...
Не е антивирусот. Изледа во случајов има некој баг воопшто во играта. Како и да е, ти ја препорачувам ОВАА .да но ке се исклучи не се уклучува играта на тоа стартно мени game modes kick off итн..итн...значи јас си штракам ентер но ке се исклучи...
Сигурно во кракот има некој баг, слушам на оригиналката не праело така. Нека си ја купи оригинал.Не е антивирусот. Изледа во случајов има некој баг воопшто во играта. Како и да е, ти ја препорачувам ОВАА .
Симни си го торентот и играва е Direct to Play, така да за секој случај кога ке ја пушташ исклучувај ја интернет конекцијата.
Позз.
Добро бре, што трескаш глупости кога не се разбираш? Direct play е истиот release од RELOADED, само што е инсталирана и е ставен кракот...Не е антивирусот. Изледа во случајов има некој баг воопшто во играта. Како и да е, ти ја препорачувам ОВАА .
Симни си го торентот и играва е Direct to Play, така да за секој случај кога ке ја пушташ исклучувај ја интернет конекцијата.
Позз.
Сигурно во кракот има некој баг, слушам на оригиналката не праело така. Нека си ја купи оригинал.
Какви дебили.. бооооДобро бре, што трескаш глупости кога не се разбираш? Direct play е истиот release од RELOADED, само што е инсталирана и е ставен кракот...
Какви дебили.. боооо
Што ми јадете од ? Ако знаете, помогнете му на човекот, а не мене експерти да ми се правите.
Како прво јас се обидов него да му помогнам. Значи НЕГО, не ТЕБЕ, а како второ тебе НИКОЈ не те спомна во постот за да се мешаш, да ме цитираш и за да бистриш памет. Како што кажав, ако имаш решение, помогни му на човекот.Епа шефе ти си почна прв со мислење од типот: „Гледам низ овој прозорец врне, ќе го отворам другиот може таму не врне“.
Да не ти се сменети копчето за шут и за нафрлување?Го има некој проблемот што го имам јас кога играм со џојстик? На натпреварот имам 100 шанси, пред голот сам, и само малку ако притиснам на левата/десната стрелка да шутирам лево/десно + копчето за шут топката оди во лев или десен аут. У курац неможам гол да дадам.
Ај некој нека помага ако го имал истиот проблем, а го решил.
п.с не беше вака на другите мамето нивно да им го ебам.
Можно е, фала.Да не ти се сменети копчето за шут и за нафрлување?
Тоа испадна дека е? : )))Можно е, фала.
Е глеј сега, толку време играм фифа и праам такви срамни почетнички грешки.
Shame on me.
Сега проверив, сепак не.Тоа испадна дека е? : )))