Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Ramsey scores V Man Utd (01/05/11) - Bin Laden died (02/05/11)

Ramsey scores V Marseille (19/10/11) - Col. Gadaffi died (20/10/11)

Ramsey scores V Sunderland (11/2/12) - Whitney Houston died (11/2/12)
...
The day Ramsey broke his leg, an 8.8 magnitude Earthquake struck Chile. .... ова стаенуе више претерано ...(n)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Натпреварот Арсенал - Манчестер Сити, имаше шанса не постигна гол , но сепак од срцев удар умре севернокорејскиот диктатор :pos:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Натпреварот Арсенал - Манчестер Сити, имаше шанса не постигна гол , но сепак од срцев удар умре севернокорејскиот диктатор :pos:
Во Северна Кореја не ми се верува да давале пренос од мечот па ваљда не сфатиле дали Ремзи дал гол или не.
--- надополнето: 12 февруари 2012 во 14:31 ---
Fact:
Most goals scored by players against Man City
9 Alan Shearer
8 Robbie Keane
7 Frank Lampard
7 Darren Bent

7 Richard Dunne (6 own goals)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не како Бендтнер, ама со оглед на учинокот шо го има, треба да го споредам со такви некои играчи. Вие го правите ко којзнае шо да е, секоја чест за Ван Перси, Ба тоа се напаѓачи и тоа одлични според мене.
--- надополнето: 12 февруари 2012 во 03:34 ---

Па добро ако имате ќар супер, барем среќни да сте. Камо нон стоп да имате таков ќар и такви успеси. Ама толку го дигате у облаци ко стварно којзнае шо да е, за да биде меѓу најдобрите треба и да покаже нешто зар не? Повеќе покажал глупи работи отколку голови и нормално дека ќе бидете позади него зашто е ваш играч и по секоја цена ќе го браните.
Се е тоа во ред, многу јасно дека ќе го браниме, ти ја сфаќам поентата....ама кога веќе го спомна....кој до пред година дена го ставаше Ван Перси во топ 5 напаѓачи во ПЛ?! (не сакам да навлечам гнев од Топџииве) :)

Со прашањево сакам да кажам дека можеби ќе му треба подолго време за прилагодување, за тоа екстремно прилагодување сите што го бараат, мада јас мислам дека е сосема ОК скоцкан.
--- надополнето: 12 февруари 2012 во 15:14 ---
Може да биде и полошо.
Во еден ден Торес,Керол и Ремзи да дадат гол а Даунинг да асистира.
Зошто двајца од Ливерпул?:pos:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Зошто двајца од Ливерпул?:pos:
Па ги кажувам само тие што се големи засилувања а разочаруваат + Ремзи д Рипер :).

Сите од овие 3ца разочарувања се поврзани со Ливерпул :pos:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Хихи, викаш !? Масоните и во форумов навлегоја, а ?
Не знам, ама за секој случај мислам дека е најдобро да ја прекинеме оваа дискусија...:pos:
--- надополнето: 12 февруари 2012 во 15:18 ---
Па ги кажувам само тие што се големи засилувања а разочаруваат + Ремзи д Рипер :).

Сите од овие 3ца разочарувања се поврзани со Ливерпул :pos:
Вие сте криви, да ни го оставевте Торес, се ќе си беше во ред...Универзумот ќе си останеше на место, вака направивте бум....Роман е крив..:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom