Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Тоа пошто е клептоман. Дојде во Англија да укреде десетина титули. Во меѓувреме се вежба со крофни. А Ферги и масоните се грижат да не оди во затвор. :D
За брзо време ќе му дајме да крени неколку крофни. Добри крофни

Член од
24 март 2010
Мислења
15.299
Поени од реакции
26.190
За брзо време ќе му дајме да крени неколку крофни. Добри крофни
Уживај. Сезонава ќе им ја украде на Сити. А догодина, бидејќи следната е сигурно ваша, вам. :D

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Па освен почетните минути од натпреварот каде што Ливерпул парираше нешто, во речиси цел натпревар Јунајтед дикитраше игра и беше подобар противник, не знам вие шо сте гледале. Шанси имаше од шо ги дадоа головите, автоголови ли беа? Имаше и други шанси прегледај хајлајтс, Руни, Велбек, а од друга страна Ливерпул немаше НИШТО. Јас не знам како тоа не сте биле надиграни, да не случајно помисливте бод да земете со таа килава игра? Тоа некој друг пат ќе гледате. Де Геа не вадеше, тоа имаш да го кажеш само? Па тоа ви беше првиот асален шут во убаво памтам 91 минута. Какво се надигруваше Ливерпул пред тоа? Знам Жерард се враќаше на бековски позиции да превземе топка, хаха. Се кладам дека да одигравте ист натпревар против било која друга екипа сите ќе си признаевте како ве плеснале поштено, ама дека со Јунајтед беше малку потешко оди тоа. Исто како и Челзи шо ќе го тепаше некни Јунајтед, па се правеше муабет као којзнае колку они јаки биле што изиграа 20 минути на СБ, а фудбалот се игра 90 во кои Јунајтед никогаш не се предава. А денеска изгубија од Евертон и нормално нема галама, толку ни се силите :D.
Шо имавте бе вие кутри морончиња.......шанси имале тие. Имавте мадиња голи. Посед и тоа.....пошто нели ние шанси имавме на првата утакмица ама не се важеле шансите ипак домаќини сме биле нормално било тоа. Е па и тие шанси шо ги имавте беа нормално колку за домаќин. Ништо повеќе од тоа.
--- надополнето: 12 февруари 2012 во 02:14 ---
Уживај. Сезонава ќе им ја украде на Сити. А догодина, бидејќи следната е сигурно ваша, вам. :D
Сезонава нема ништо да укради а ако нашата е дојдена в година нема римпапа да можи да ја укради

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Не коментирам јас за првата утакмица, коментираме за денешната. Ама од кога ќе нема шо да се каже нели за посраната игра на Ливерпул денеска, ќе почнете со други некои зборови да се служите. Ај и нека е така, имале шанси како за домаќини, ами Ливерпул како за гости што имаше тогаш? :pos:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Не коментирам јас за првата утакмица, коментираме за денешната. Ама од кога ќе нема шо да се каже нели за посраната игра на Ливерпул денеска, ќе почнете со други некои зборови да се служите. Ај и нека е така, имале шанси како за домаќини, ами Ливерпул како за гости што имаше тогаш? :pos:
Ви даде Суарез тоа шо имаше... а ќе беше фино и Џонсон да ви дај тоа поклонот па после ќе видев како ќе се смееше

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Признавам тоа на Суарез беше одработен гол, нема шо тука. Ех, на шо почнале да се радуваат Ливерпул фанови :pos:, е фалеше уште Џонсон, ама реков претходно, друг пат тоа ќе гледате. Така сакале они со пола шут бод на ОТ.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Ќе ни го даде. Наредната сезона. Таа е ваша. :pos:
Ти реков......ако е наша никој нема ништо да земи
--- надополнето: 12 февруари 2012 во 02:27 ---
Признавам тоа на Суарез беше одработен гол, нема шо тука. Ех, на шо почнале да се радуваат Ливерпул фанови :pos:, е фалеше уште Џонсон, ама реков претходно, друг пат тоа ќе гледате. Така сакале они со пола шут бод на ОТ.
Не ....јас сум крив. Јас сум крив шо некни кога ве тепавме ништо не реков. Ама здравје.....наредниот пат поинаку ќе биди

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
^ Д фак? Не е за смеење ама на малиот треба да му забранат да игра фудбал или да дава голови

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Некој претходно праша кој ќе умре зашо Ремзи дал гол... епа R.I.P. Витни Хјустон
Од утре може да очекуваме во Вил Хил (англискиот) да се почне со типување.
Кој ќе биде следната жртва на Арон Ремзи?

Сега од политичари се префрли на пејачи.
Којзнае кој ќе биде следен.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Па освен почетните минути од натпреварот каде што Ливерпул парираше нешто, во речиси цел натпревар Јунајтед диктраше игра и беше подобар противник, не знам вие шо сте гледале. Шанси имаше од шо ги дадоа головите, автоголови ли беа? Имаше и други шанси прегледај хајлајтс, Руни, Велбек, а од друга страна Ливерпул немаше НИШТО. Гранитната одбрана на Ливерпул, најдобриот бек во ПЛ и најдобриот дефанзивен тандем Шкртел-Агер треба да бидат во најмала рака среќни шо не примија 4 комада денес. Јас не знам како тоа не сте биле надиграни, да не случајно помисливте бод да земете со таа килава игра? Тоа некој друг пат ќе гледате. Де Геа не вадеше, тоа имаш да го кажеш само? Па тоа ви беше првиот асален шут во убаво памтам 91 минута. Какво се надигруваше Ливерпул пред тоа? Знам Жерард се враќаше на бековски позиции да превземе топка, хаха. Се кладам дека да одигравте ист натпревар против било која друга екипа сите ќе си признаевте како ве плеснале поштено, ама дека со Јунајтед беше малку потешко оди тоа. Исто како и Челзи шо ќе го тепаше некни Јунајтед, па се правеше муабет као којзнае колку они јаки биле што изиграа 20 минути на СБ, а фудбалот се игра 90 во кои Јунајтед никогаш не се предава. А денеска изгубија од Евертон и нормално нема галама, толку ни се силите :D.
Очигледно убаво си се истури тука за утакмицава. Ама не ти е ништо од ова издржано. Никој не рече дека Манчестер не заслужи да победи. Сеа малце претерувате со тоа уште 4 комада да примат ама пак Манчестер тепаше затоа што беше подобар. Можеш да отвориш фан клуб Ливерпул и да видиш колкава( и квалитетна) дискусија се врза за утакмицава и општо. И ќе видиш дека никој таму нема пишано Ферги педерчуга, Евра црнчуга, Фердинанд идиот и такви работи. А за играва не се збори многу затоа што главниот момент беше Евра вс Суарез.
Сеа за тоа што го ставив линкот од Ферги и твоето предходно мислење на оваа тема. Те молам немој да ми праиш бајрам на мозоков не глеам фудал од завчера. Фергусон ќе кажува кој треба да игра во Ливерпул а кој не. Демек он му мисли на Ливерпул добро па Суарез не требало да игра во толку голем клуб. Значи Ливерпул и Манчестер не се сакаат од глава до пети, т.е. од навивачи до менаџмент на клубот. Суарез може да речеш дека е лигуш ама потсети се малце кој играше кај вас до пред некоја сезона а сеа игра у Реал. Па поголем плачко, лигуш, глумец и што уште не од него немаше. И пак имаше коментари од вас како демек ич не не занима битно добар играч е. Епа и кај нас е така. Нема да го женам јас па карактерот негов да ми се свиѓа. Ако игра и дава голови топ, за тоа е платен. И кај едните и кај другите ќе има многу квалитетни и поштувани фудабалери ( Гигс и Хипија ми паднаа на памет), ама ќе има и играчи како Суарез и Роналдо ( а и Руни да не го заборавиме пошо е меѓу подебилните играли у ПЛ а може да земе и пошироко ако има натпреварување). Мене ми беше многу смешно што исплука 100 реда за Суарез а за потегот на Евра рекол само дека не требало тоа да го направи :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom