Фан клуб - РК Вардар

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Ќе ја има утакмицата и на МТВ, така да ја оваа ќе си останам дома, неам кола а ме мрзи да се мкнам низ градов со автобуси...

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Kolku zavrsi be slusam pobedil Vardar ama ja odlozile posle 6 se igrala.
Тепаше Вардар со едно 10 гола разлика,знам ние дадовме 35 а за нив не ми текнува.
Утакмицата беше комедии,Звезда и тим од улица ќе ги тепаше
Имаше околу 1000-1100 поблика и утакмицата почна во 18.20,зошто не беа дојдени судиите
Присуствуваа и доточните Желки,крокодили и остали животиЊи во голем број.Мислиш војна ке има во салата.Кога видоа колку е саатот си отидоа на полувреме:pos:
Иначе околу навивањето имаше мал обид да се навива се повика малце и тоа беше тоа.Прво полувреме имаше навивање колку толку второ си отидоа..
Песна на утакмицата -На учителката шалала....:D:D:D:D:D:pos:

Член од
7 август 2011
Мислења
4.948
Поени од реакции
15.118
Утакмицата нема потреба да се пишува. Ги тепавме 35-24 ( 20-7 мислам беше на полувреме ).
На почеток бевме околу 50 души ама се гледа дека не им се навива на лугето на ракомет. Имаше обид ама заврши неславно :D до крај останаа 10-15 души од комбат и се пееа.
Публика неверувам да имаше 1000+. Можда прво полувреме ама второ полувреме сигурно не.
А учителката сигурно нема па да дојде на утакмица со учениците :ROFLMAO:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.056
Само успешен тренинг за тимот на Вардар денеска.
Добра можност добија второтимците да ги покажат своите квалитети.
Откако губевме со 1-3, по 5 минути игра има направивме серија 16-2 за водство 17-5.
До полувреме беше 20-7.
Едно 12-3 гола дадовме од контри. Овие неможеа топка да сврзат.
Само Борко имаше едно 10-тина асистенции :pos:
Крилата во главна улога во првиот дел. Се изнададоа голови. И Марковиќ и Собол ја полнеа до врв противничката мрежа.
Ратко Николиќ покажа дека е класа пикер. Какви пикери имаме у пм:D
Сепак морам да кажам дека Никола Марковски малку заостанува зад Николиќ иако повеќе си го сакаме дека е Македонец :)
Не дека игра лошо, или дека денеска изиграл лошо, туку некако го нема тој елемент што го имаат врвните пикери. А тоа е ако фати топка на седум метри, или дава гол илио васдси пенал.
Сепак изигра добро денеска. Дури имаше и една контра :pos:
Во вториот дел мислам дека цело време бранеше Чаневски. Борко ги откажа овие во првиот дел па не ни влезе во игра.
Ниту Лазаров, ниту Марковиќ не влегоа во игра.
Шанса добија Јовчевски, Ангелевски, Ојлевски а Кукоски многу често играше и во напад.
Каков шут вади Кукоски у пм. Мора да го играме и во напад. Им ја избуши мрежата, даде едно 4 гола.
Ојлески влезе и ги отвори :cuc:
Мислам дека даде пет гола. И после го урочив па утна две контри, иако при едната беше фаулиран ама судијава не свирна.
Николиќ и Додер изиграа солидно, покажаа дека се добир шутери, ама пак фали некој којќе ни биде главен бомбардер....
Конечно Ангелевски доби шанса да прикаже што знае. Искрено бев до некаде разочаран.
Скоро и да не шутна од бек...
Некако ја нема таа самодоверба за да буши.
СДаде три гола, еден по добра изиграна акција, и два даде како лево крило, позиција на која играше во последните десетина минути, откако Кукоски доби шанса во нападот.

Кале беше конечно добро исполнета, иако атмосферата беше воглавно театарска...

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
:drk: Учителката :drk:...............мислам дека се заљубив.Ај на почетокот што и пееа беше смешно,али после ја претраа.Видоа и они ваљда тоа па прекинаа.
Иначе утакмицата нема многу да ја анализирам........еден збор ќе ја опише - СИЛУВАЊЕ.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
И ја бев разочаран од Ангелевски, очекував многу повеќе од него...... Подобро дури изигра како крило. Морам да го исправам Сајбер, не бранеше Чаневски туку тој србинот не ми текнува као се презиваше. И 4 гола дал Ојлевски не 5 ( Сајбер друг пат овакви аматерски грешки у извештаи не :icon_mrgr: )
Иначе ерупција имаше у салата кога беше преставувањето и Борко кога дојде на ред :D Мислам дека само ја и уште неколку дечки останаа мирни..... И тоа се деси, Комити го засакаа Борко :pos: Ma да имаше еден тип што цело прво полувреме го поздравуваше со песна :icon_mrgr:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.056
И ја бев разочаран од Ангелевски, очекував многу повеќе од него...... Подобро дури изигра како крило. Морам да го исправам Сајбер, не бранеше Чаневски туку тој србинот не ми текнува као се презиваше. И 4 гола дал Ојлевски не 5 ( Сајбер друг пат овакви аматерски грешки у извештаи не :icon_mrgr: )
Иначе ерупција имаше у салата кога беше преставувањето и Борко кога дојде на ред :D Мислам дека само ја и уште неколку дечки останаа мирни..... И тоа се деси, Комити го засакаа Борко :pos: Ma да имаше еден тип што цело прво полувреме го поздравуваше со песна :icon_mrgr:
Јебига брат, можно е и јас да грешам, неможам до толку да запамтам :D
Знам дека даде и еден гол како бек :D
Не бев сигурен кој е вториот голман. Знам дека Чаневски беше послаб, а овој ми изгледаше како доста постаро, ама па од друга страна слушнав дека Србинот бил повреден.
Ипак сум бил гршка, значи бранел Абаџиќ :D
Инаку повреда во првиот дел заработи Абутовиќ, ама незнам колку е сериозна...

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
Што било финтата со таа учителка? :D
Abe imase nekoja ucitelka nosese deca na utakmica pa pomalive ja remetea, katastrofa, rezilaci nz sto da recam , posle Albancite bile vakvi ili onakvi, znaeme samo da jademe gomna nisto drugo, ah deca deca...

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Што било финтата со таа учителка? :D
Комедии беше со Учителката :pos::pos::pos::pos::pos:
На спротивната страна имаше дечиња мали заедно со 2 учителки кои навиваа за Вардар.Кога беше штама во салата само дечињата се слушаа...
И дома се почна на учителката шалалала,дуро жената дојде и кај нас на трибина али брзо се откаша и се врати на спротивната трибина.На почеток беше интересно али после ептен го претераа незнае што е доста.:)
На полувреме се собраа надвор и измислија нова песна,дури успеаа и името да им го одзнаат со тоа што еден отиде седна кај нив и ги прашал дечињата како им се викаат учителките:pos:
Тоа беше целата работа со учителката :D:D:D:D:D
--- надополнето: 12 февруари 2012 во 11:19 ---
Abe imase nekoja ucitelka nosese deca na utakmica pa pomalive ja remetea, katastrofa, rezilaci nz sto da recam , posle Albancite bile vakvi ili onakvi, znaeme samo da jademe gomna nisto drugo, ah deca deca...
После ова улителката никад повеќе на Вардар :)

Kajgana Shop

На врв Bottom