Поздрав до сите Ѓаволи!го нема чомбе јунајтед да изразе некои импресии од резултатот на арсенал
Фала (ја сум пола ѓавол) 2 тим ми се МанчестерПоздрав до сите Ѓаволи!
Aбе вие ќе си стаите старки и спринт одма до прво место ќе не претицате. Колку само бујна фантазија, убави соништа и најинтересни приказни. Се надевам дека и кога ќе имаш деца уште ќе им ги читаш,кажуваш и раскажуваш истиве :smir:Ај честито прво место , уживајте додека го имате![]()
Еее да ти кажам право , ќе им раскажувам! Али за освоените титули 2007-2015Aбе вие ќе си стаите старки и спринт одма до прво место ќе не претицате. Колку само бујна фантазија, убави соништа и најинтересни приказни. Се надевам дека и кога ќе имаш деца уште ќе им ги читаш истиве![]()
Па ти сонувај, у реалноста јас ќе се радувам на титулите на МанчестерЕее да ти кажам право , ќе им раскажувам! Али за освоените титули 2007-2015( Мора соништа , без нив ништо не праиме )
Ако те задоволува Карлинг Куп , радувај си сеПа ти сонувај, у реалноста јас ќе се радувам на титулите на Манчестер![]()
мислам дека уште си во сон :helou:Ако те задоволува Карлинг Куп , радувај си сеНие на EPL ќе си се радуваме
![]()