(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
КОЈ Е ПРВ???? :) UNITED UNITED :)
Мanchester United ! :)

Ајде сега да ги згазиме на Вест Хем во сабота....поззз!

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
го нема чомбе јунајтед да изразе некои импресии од резултатот на арсенал
Поздрав до сите Ѓаволи!
Извинете што каснам ама се случува. Одличен резултат за нас. Кој е прв на боксинг е прв и на крајот(барем така велат аналитичарите). А тоа што ни оди во прилог е тоа што имаме една мана.Знаете никој не е совршен. А дали знаете која е таа мана?
Кога Ман ЈУ ќе го запоседнат првото место, тешко им паѓа да го дадат на друг. Така да очекувам уште една успешна сезона на нашите пулени.
GLORY GLORY MAN UNITED

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
А Вест Хем има стар долг кон Манчестер Ј. Лани ги спасивме од испаѓање, ама оваа година нема со нив да се игра лабаво. Одиме на победа.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Aко некој не знаеше, овој фудбалер го постигна третиот гол за Ман Ју против Сандерленд и е прв стрелец во Премиер Лигата со 12 гола !
cristiano_ronaldo_35_1024x768.jpg

LiverpoolFC

Captain Fantastic!
Член од
10 ноември 2007
Мислења
864
Поени од реакции
15
Ај честито прво место , уживајте додека го имате :)

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Ај честито прво место , уживајте додека го имате :)
Aбе вие ќе си стаите старки и спринт одма до прво место ќе не претицате. Колку само бујна фантазија, убави соништа и најинтересни приказни. Се надевам дека и кога ќе имаш деца уште ќе им ги читаш,кажуваш и раскажуваш истиве :smir:

LiverpoolFC

Captain Fantastic!
Член од
10 ноември 2007
Мислења
864
Поени од реакции
15
Aбе вие ќе си стаите старки и спринт одма до прво место ќе не претицате. Колку само бујна фантазија, убави соништа и најинтересни приказни. Се надевам дека и кога ќе имаш деца уште ќе им ги читаш истиве :pos:
Еее да ти кажам право , ќе им раскажувам! Али за освоените титули 2007-2015 :) ( Мора соништа , без нив ништо не праиме )

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Еее да ти кажам право , ќе им раскажувам! Али за освоените титули 2007-2015 :) ( Мора соништа , без нив ништо не праиме )
Па ти сонувај, у реалноста јас ќе се радувам на титулите на Манчестер :)

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Ако те задоволува Карлинг Куп , радувај си се :) Ние на EPL ќе си се радуваме :)
мислам дека уште си во сон :helou:

Туку доста се расправавме, само ја полниме темава со глупости. Иди навивај си за ливерпул у ливерпул фан клуб темата. Остај не тука да си бркаме работа ;)

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
Mn un nema sansa vo nikoj smisol edna povreda na koi bilo igrac i gotov e ne ima salam rezervi igls nnnnnneeeee

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
ama poarno toj otkolku arsenal niv nikako ne mozam da gi smislam zaedno so celsi prava gjupstana vo timovite

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Јас не знам зошто се караат фановите овде. Еве нешто што ќе укаже зошто сум збунет заради кавгата.
9mu.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom