(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
А сега едно квиз прашање. Дали знаете кој е малиов на сликава?

X.jpg

bodlikav

a.k.a C.Ronaldo
Член од
25 јануари 2007
Мислења
529
Поени од реакции
6
Па дај барем иницијали па да погодуваме вака не е фер :P иначе овој фудбалер е ? и во кој клуб игра ако е фудбалер ? :P

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Нормално дека е фудбалер, и нормално дека игра за Манчестер Јунајтед. Инаку ќе го поставев на друг фан клуб. :)

bodlikav

a.k.a C.Ronaldo
Член од
25 јануари 2007
Мислења
529
Поени од реакции
6
Ај ако можеш кажи ги иницијалите да не идеме сите оф топик за да можеме полесно да погодуваме :)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ako ti kazam inicijali odma ke pogodis, nema da e interesno. Mnogu e lesno. Pred nos ti e

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Чоек мислам дека знам кој е ------ РУНИ ѕверот

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Леле што читам у форумон на Арсенал. Тие шанси немаат англиско да освојат, а па се надат дека лига на шампиони ќе земат лелееее:pop::pop::pop::pop::pop: со тие малишани немаат шанса им требаат уште многу години ама пак сите знаеме дека тоа е невозможно.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Леле што читам у форумон на Арсенал. Тие шанси немаат англиско да освојат, а па се надат дека лига на шампиони ќе земат лелееее:pop::pop::pop::pop::pop: со тие малишани немаат шанса им требаат уште многу години ама пак сите знаеме дека тоа е невозможно.
Остави ги, треба да се надеваат, кога влезам во Фан клуб: Арсенал пукам од смеа од нивните постови ама тоа е! И Челзи се надеваат исто и Ливерпул..и Арсенал..и Барса од Шпанија..сите се надеваат на ЛШ дека ќе земат. Ај со среќа нека им е, ќе го земат сите заедно. Еден голем поздрав до црвените ѓаволи од мене. :)

Едит: Ах, да заборавив да кажам една важна работа! За мене (знам дека изгледа смешно) ама подобра е Премиерлигата од ЛШ! ЛШ по групи, нормално јаките ги минуваат..и после ја подобруваат формата некако, играат со слаби играчи во првенствата, јаките ги одмараат! А во Премиерлигата треба да си добар цела сезона, не неколку натпревари!!!

Macedonia2007

RED DEVIL
Член од
20 декември 2007
Мислења
1.273
Поени од реакции
3
Поздрав до сите ѓаволи со песната Glory Glory Man Utd за прослава на освоеното прво место во премиер лига:vozbud::vozbud::vozbud:

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
и конечно први на табела, е сеа не го даваме. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom