Фан Клуб: Арсенал

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Оргазам. Реков дека ко ќе сме комплтени рамо до рамо можеме да се носиме со Манчестеровци, дефинитивно. Одлична победа, не го гледав мечот, за жал.

Па, ако можи некој головите, би било супер.

D

D_NazGUL

Гостин
Оргазам. Реков дека ко ќе сме комплтени рамо до рамо можеме да се носиме со Манчестеровци, дефинитивно. Одлична победа, не го гледав мечот, за жал.

Па, ако можи некој головите, би било супер.
Еве го најважното

неможев другиве да ги најдам

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Каква легенда е човеков, едни од најпотребните три бода до сега во сезоната и Анри ни ги обезбеди. Не внесе и понатака во купот. :cuc: Одамна не сум скокал вака на гол и победа.
Милан следни, губат од Удинезе, ние тртална ќе ги направиме.

D

dystopian

Гостин
Дајте му малку кредит и на Аршавин, беше удвоен и успеа некако да протне одлична асистенција за Анри.
Не работиме ние во Стопанска... Мислам дека give him a little credit не може да се преведе буквално на македонски. :D

Иначе да, заслужува големи пофалби Аршавин, само нека продолжи вака.

Член од
6 октомври 2011
Мислења
76
Поени од реакции
21
Епа пак вие да јадите лајна за Ремзи.....за Аршавин.....за Росицки. Вака како шо гледав мислам дека поарно е шо го примивме голот за малце да си клат нерви и да заиграат уште поангажирано (не дека до тогаш не ги газевме, само немавме завршница). Славете ганери, во среда има Милан шпагети миланезе да ги напрајме.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Каква легенда е човеков, едни од најпотребните три бода до сега во сезоната и Анри ни ги обезбеди. Не внесе и понатака во купот. :cuc: Одамна не сум скокал вака на гол и победа.
Милан следни, губат од Удинезе, ние тртална ќе ги направиме.
Well.... :D :D
--- надополнето: 11 февруари 2012 во 19:49 ---
Дајте му малку кредит и на Аршавин, беше удвоен и успеа некако да протне одлична асистенција за Анри.
Респект за Аршавин, точно. Аршавин ја направи потешката работа, Анри само го заврши она што Аршавин го започна. Браво Арша. Well done

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Исти гзлаци ко Арсенал, тесно ќе биде во вторник...
Среда. Абе тесно, зависи. Јас мислам дека можиме да победиме, пред се заради искуството на Венгер, а и не мислев дека ова ќе го напишам, но мислам дека имаме поискусну играчи од нив. Ел Шаравај, Макси Лопез, не знам некој си други играчи, а од старците само Сидорф и Амбросини ако играат. Мислам дека можеме.

Со Пер шо се деси ? Се повреди или... ?
--- надополнето: 11 февруари 2012 во 19:54 ---
Најјак наслов во историјата на www.arsenal.com.mk

http://www.arsenal.com/news/news-archive/-thierry-finished-the-story-of-a-legend-

D

dystopian

Гостин
Среда. Абе тесно, зависи. Јас мислам дека можиме да победиме, пред се заради искуството на Венгер, а и не мислев дека ова ќе го напишам, но мислам дека имаме поискусну играчи од нив. Ел Шаравај, Макси Лопез, не знам некој си други играчи, а од старците само Сидорф и Амбросини ако играат. Мислам дека можеме.

Со Пер шо се деси ? Се повреди или... ?
Не можам да најдам линк, не се знае уште изгледа. Иначе се надевам дека ќе победиме, татко ми е жешчи миланез, душа ќе ми извади. :D

D

D_NazGUL

Гостин
Несакам да ја онаквам утакмицава, ама Арша, Росицки, Ремзи ... то није константа него варијабла. На 10 утакмици една добра - тоа може кај Турново, кај Арсенал не. Затоа сме и тамо кај што сме.

Kajgana Shop

На врв Bottom