Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ари се гребе за мастика:pos:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Пооо, Евра, еј, копиле црнечко, значи. Како ме изиритира, не сте свесни.

Челзијашите мој (френдој на фб) не знам шо плачат, се бранеле, автобус, камион не знам шо. Челзи на гол не шутна (100% шанса), па шо. Евертон треба да им се лутат шо ги остаја без работа, во одбраната ? Глупо размислуват.

Едит, ве поздрави Тиери.:cuc::cuc::cuc:
--- надополнето: 11 февруари 2012 во 18:45 ---
Тотенхем - Њукасал 2-0, 5та минута. Одлично !
--- надополнето: 11 февруари 2012 во 18:51 ---
Адебајор, 3 асистенции !

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Абе оти поради него кога СУАРЕЗ МУ РЕКОЛ НЕГРО НА ЕВРА??? Евра ли е крив??? Господи боже..:facepalm:
Извади ми линк, изјава...лична на Суарез...да не биде прераскажано од медиум некаде, те молам!!

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Со каква леснотија стигнаа до 3-0 кокошките.
Њукасл ги нема никаде на терен.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Извади ми линк, изјава...лична на Суарез...да не биде прераскажано од медиум некаде, те молам!!
"I admitted to the commission that I said a word in Spanish once, and only once, and I told the panel members that I will not use it again on a football pitch in England. I never, ever used this word in a derogatory way and if it offends anyone, then I want to apologise for that."

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
"I admitted to the commission that I said a word in Spanish once, and only once, and I told the panel members that I will not use it again on a football pitch in England. I never, ever used this word in a derogatory way and if it offends anyone, then I want to apologise for that."
Абе брат, линк од медиум, кој го има ова објавено....за кој го кажал ова Суарез. Второ, не ни бил на сослушување, кога тоа он и кажал на комисијата?

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
„Ремзи постигна гол за Арсенал, Фидел Кастро на интензивна нега. Докторите викаат нема шанси да ја преживее ноќта“ :pos::pos:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Досега се силеше и сега фала?
Биди фер и признај си дека овај е расиста и дека има подла душа.
Јас го поштовав колку толку дури беше во Ајакс чат-пат кога ќе ги гледав, ама од светското го замразив кога со раце ја фати топката, па и сеа овде еден куп случки што ги направи..... (n)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom