Manchester United v Liverpool; 11-02-2012; Kick off: 12:45; Day 25 Old Trafford

Како ќе заврши натпреварот

• Вкупно гласачи
    124
Статус
Затворена за нови мислења.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Многу е рано утакмицава ќе ми го наруши системов на станување :) Па уште и да се напнам сабајлечки па цел ден да ми тргне лошо. Мада верувам дека барем Х ќе извадиме. И така цела сезона формата на гости ни е добра. Поише ќе ми беше страв ако се играше на Енфилд.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.726
Поени од реакции
12.004
Многу е рано утакмицава ќе ми го наруши системов на станување :) Па уште и да се напнам сабајлечки па цел ден да ми тргне лошо. Мада верувам дека барем Х ќе извадиме. И така цела сезона формата на гости ни е добра. Поише ќе ми беше страв ако се играше на Енфилд.
Брат......јас стравувам дека нема да успеам да станам навреме. Минатиот пат во ФА купот станав точно во 13.45 (n)

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Аларм,13:30 :icon_mrgr: Стави ја Глори Глори да ти свири ке станеш одма :sneaky:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.740
Поени од реакции
9.496
Брат......јас стравувам дека нема да успеам да станам навреме. Минатиот пат во ФА купот станав точно во 13.45 (n)
Најдобар термин за секое дерби е недела во 17 часот...Вака тепачки утре додека станиме:confused:

S

Stivie G

Гостин
Ризично е да се игра ова дерби во вечерен термин, фановите ќе се испоубијат. Затоа секогаш се игра во 13.45

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.726
Поени од реакции
12.004
Аларм,13:30 :icon_mrgr: Стави ја Глори Глори да ти свири ке станеш одма :sneaky:
Прво таква не влегува во мојот телефон. Второ ќе треба телефонот да го фрлам низ џам.
Инаку YNWA си ја имам како аларм. И во 12.00 го наместив. Да имам време саат ипол да станам да се тегнам итн. Само се мислам да го поместам за 13.00 :cautious:
--- надополнето: 11 февруари 2012 во 01:37 ---
Најдобар термин за секое дерби е недела во 17 часот...Вака тепачки утре додека станиме:confused:
Не....ја мразам недела како ден. Супер е во сабота и тоа во 13.45 ама сепак не сум навикнат и рано ми е. Требало барем во 14.30
--- надополнето: 11 февруари 2012 во 01:50 ---
Си легнавте сите бе мисири едни?

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.726
Поени од реакции
12.004
Тапчо.....имам прашање за тебе. Мартин се викаш и во реалниот живот? Да или не? :D

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.726
Поени од реакции
12.004
Константинопол се викам а се претставувам како Мартин :нинџ:
Е па здраво Константинопол. А оти не те прекрстат во Истанбул на пример? Пократко е
И не се лути одма од кај знам можи инаку се викаш па Мартин овде да не лажиш :icon_lol:

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Е па здраво Константинопол. А оти не те прекрстат во Истанбул на пример? Пократко е
И не се лути одма од кај знам можи инаку се викаш па Мартин овде да не лажиш :icon_lol:
Прво у Цариград па после истанбул(босфор нагалено).Вака од првин мислиш ова е офтопик ама ке се сетиш дека кога освои лузерпул ЛШ се играше во цариград се е поврзано и ние за фудбал збориме :нинџ::ROFLMAO:

колку години има кењи даглиш?

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.726
Поени од реакции
12.004
Прво у Цариград па после истанбул(босфор нагалено).Вака од првин мислиш ова е офтопик ама ке се сетиш дека кога освои лузерпул ЛШ се играше во цариград се е поврзано и ние за фудбал збориме :нинџ::ROFLMAO:

колку години има кењи даглиш?
60 бе сине. Помлад е од сер-кото ваш.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Среќа кај баба ми спијам ќе и кажам да ме полие со водица сабајле ем за среќа ем да станам како човек :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom