Manchester United v Liverpool; 11-02-2012; Kick off: 12:45; Day 25 Old Trafford

Како ќе заврши натпреварот

• Вкупно гласачи
    124
Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.725
Поени од реакции
11.999
Среќа кај баба ми спијам ќе и кажам да ме полие со водица сабајле ем за среќа ем да станам како човек :)
Море 2 саатот е бе ејјј. Ние дури легниме дури кажиме да не разбудат ќе почни утакмицата. Остај сега баби дедовци касно е нема да се разбериш можи со друго да те потурат :LOL:

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Море ке те потура со вода кога ке те види попарен целиот 5-1

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Море 2 саатот е бе ејјј. Ние дури легниме дури кажиме да не разбудат ќе почни утакмицата. Остај сега баби дедовци касно е нема да се разбериш можи со друго да те потурат :LOL:
Абе сеа почиња НБА сигурно ќе заглавам барем до 5-6 јас. Затоа ми е проблем да станам пред 3. Ама за оваа утакмица станувам па и мајка јана нека е. Жал ми е за овие од Јунајтед што ќе стануваат за џабе :(

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
Абе сеа почиња НБА сигурно ќе заглавам барем до 5-6 јас. Затоа ми е проблем да станам пред 3. Ама за оваа утакмица станувам па и мајка јана нека е. Жал ми е за овие од Јунајтед што ќе стануваат за џабе :(
Гојак кај имаш завршено основно .. у Лапе у Аеродром да не имаш случајно ? иначе Ман.Јунајтед ја добива утакмицава 2-0 .. вака мое мислење е ова ко неутралец

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Гојак кај имаш завршено основно .. у Лапе у Аеродром да не имаш случајно ? иначе Ман.Јунајтед ја добива утакмицава 2-0 .. вака мое мислење е ова ко неутралец
Дани не ме замарај ќе те шамарам :) И немој вакви типови да не заглавиш у Бисер.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА си урлам по дома хахахахаххаха алооо момак ја губите и полека со шамарањето дои после поразов на Мзт-Торус да те видам ... СЕКТАШ ЕДЕН ! :):):)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Со среќа скаузери ! Згазете ги гнасиве !

B

BooBojan

Гостин
Сезонава Ферги уште нема победа против Ливерпул.Токму сега очекувам,да успее да го победи Кени и Ливерпул.А мислам дека и во тоа ќе успее.Тимовите моментално се тука некаде во квалитет,но мислам дека ќе одлучи тоа кој повеќе ја посакува победата.
Како фан на јунајтед се надевам на победа.Прогнозирам отприлика ваков состав.
-------------Де Геа---------------
-Рафаел-Смолинг-Ферди-Евра
-Тони-Сколс-Керик-Јанг-
-------Руни-----Чичарито---
Можи тука ќе има некоја рокада во одбрана со Еванс(било на позиција на Смолинг,Рафаел десен бек,или Еванс место Рафа,а Смолинг десен бек,а можно е и десно Рафа а централни Еванс и Смолинг.)
Во средина има шанси да стартува еден од Парк или Гигс,место Јанг или Сколс.А Велбек место Чичарито во прв состав.
Се надевам дека за овој меч во комбинација ќе бидат Џонс(ептен тешко),Нани(исто ептен тешко),Клеверли(мислам дека него ќе го видиме на клупа).А и ако може на овој меч Погба да влезе во игра малку колку да осети атмосвера,и како е да се игра против најлутиот ривал.
Мој тип за конечен резултат: 2:1.Ливерпул поведува Суарез,Руни порамнува сметки на почеток на второ полувреме,а Тони во 89мин како експрес воз го претрчува веке преморениот Хозе Енрике и со брз спринт кови во гол на Реина.;)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
Абе море глуп, што јадиш лајна (се извинувам за изразов) еднаш викате дека трофеите во ФА Куп и Карлинг Куп не биле ништо, а вас половина трофеите ви се од Комунити Шилд :pos:и сеа што натпреварување е ебате ? тоа е работава, не знаете што да кажете еднаш броете све, а ко ќе дојди ние да освоиме некој трофеј од нив, велете дека не сте се срамеле во такви натпреварувања да се борете :pos: оди разговарај со вас ! иначе ако ги броиме поважните (како што ги нарекувате вие) Премиер Лига + ЛШ, ние сме подобри !
Уште еден ваков испад и ќе паузираш од форумов. Внимавај на речникот во иднина.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom