Лига на шампиони 2011/12

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
ne su pesimist po priroda,,,,,,,ама да бидеме реални мислам дека металург ке го јаде во копер и тоа не големо.............за жал....исто и во полска ке биде пеколно тешко тоа што го кажа за гостувањата се слагам, сами се заебаме во романија......а и толку фалениот екс селектор на хрватска незнаеше во клучни моменти да напрае измена или викне тајм аут.....јас кривица ставам и на него.....а не гледа да се расправа со судиите повеке.......влезен е човекот во некој филм....иако донесе дисциплина и зајакна одбрана мислам дека и тој поприма од македонскиот синдром малку......

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
влезен е човекот во некој филм....иако донесе дисциплина и зајакна одбрана мислам дека и тој поприма од македонскиот синдром малку......
Тоа му било од секогаш особина.Затоа и во Хрватска не го сакаат многу.Прво беше херој,али после повторување на едни исти грешки на утакмици,губење на сите дуели каде што реално прав потег на тренерот треба да ја одлучи утакмицата,дигање на себе си до небеса.........Одличен ракометен теоретичар,го има ракометот во мал прст,арно ама нема човекот осет.Не бил никогаш играч,па ни тренерскa школа не знам дали има.Нема осет во утакмици.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.921
Поени од реакции
16.193
Ги прокоцкаа тие шансите во дуелите во Русија и во Романија, кога од веќе добиен натпревар направија глупости, и наместо да си имаа 4 бода од тие два натпревари, на крај само 1 бод, што и ќе игра голема улога во тоа кое место ќе завршат на крај.
Во Овие две гостувања во Словенија, а послем и во Полска мислам дека ќе ги загубат, песимистичкото во мене е повторно, не глеам начин како би добиле барем еден меч, башка мислам дека Ракчевиќ се повреди што ја отежнува уште повеќе работата.
На крајот ќе биди, се пласиравме во 1/8 финале, другото и не е битно, што не треба така да размислуваме..

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Све ми се чини дека ќе им соберат еден пикер на Вардар... знам дека Столе е скаран со Лино, но... ќе видиме.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Што е битно дали Металург ќе заврши втор или трет? Ќе добие подеднакво тежок противник во осминафинале.. Да испадне не може а утре со победа е сигурно втор. Дури мислам дека доколку Столе закрепне може да биде позајмен од Вардар само за натпреварите во ЛШ бидејќи според правилникот во овој рок не е можно да биде откупен и пријавен играч што веќе игра во ЛШ. Столе не игра. Во спротивно би требало да земат некој просечен пикер што не игра со тим во ЛШ барем тука од балканов...

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
Што е битно дали Металург ќе заврши втор или трет? Ќе добие подеднакво тежок противник во осминафинале.. Да испадне не може а утре со победа е сигурно втор. Дури мислам дека доколку Столе закрепне може да биде позајмен од Вардар само за натпреварите во ЛШ бидејќи според правилникот во овој рок не е можно да биде откупен и пријавен играч што веќе игра во ЛШ. Столе не игра. Во спротивно би требало да земат некој просечен пикер што не игра со тим во ЛШ барем тука од балканов...
Кој дел од реченицата "Столе никогаш повеќе нема да заигра за Металург" не ви е јасен? Ја знаете ли воопшто ситуацијата и под кои околности замина Столе прво во Романија,па потоа и во Вардар? Џизс Крајст...

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Кој дел од реченицата "Столе никогаш повеќе нема да заигра за Металург" не ви е јасен? Ја знаете ли воопшто ситуацијата и под кои околности замина Столе прво во Романија,па потоа и во Вардар? Џизс Крајст...
Нема да биде вечен Столе во Вардар и тој самиот сака да си замине играта што ја игра во Вардар е далеку од нивото што го прикажа на Европско. Што се случи меѓу него и Металург сите добро знаеме и не знам што се трескате од земја не е зборот за Столе и за Вардар тука, туку воопшто за пикер и за Металург пикер без кој тешко ќе поминат осминафинале. А не се сомневам дека нема да најдат појачување останува да видиме.

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
Нема да биде вечен Столе во Вардар и тој самиот сака да си замине играта што ја игра во Вардар е далеку од нивото што го прикажа на Европско. Што се случи меѓу него и Металург сите добро знаеме и не знам што се трескате од земја не е зборот за Столе и за Вардар тука, туку воопшто за пикер и за Металург пикер без кој тешко ќе поминат осминафинале. А не се сомневам дека нема да најдат појачување останува да видиме.
Од каде знаеш дека Столе сака да си замине? Брат си му?

Колку натпревари си гледал на Вардар сезонава за да тврдиш дека е лоша играта?Столе играше топ за Вардар пред ЕП.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Од каде знаеш дека Столе сака да си замине? Брат си му?

Колку натпревари си гледал на Вардар сезонава за да тврдиш дека е лоша играта?Столе играше топ за Вардар пред ЕП.
90% од мечевите во СЕХА ги имам гледано во живо на Кале. Столе играше многу послабо отколку тоа што го изигра на ЕП каде нормално даваше 200% бидејќи во таква околност кога се игра за Македонија работите се различни. Такво темпо тешко.
И да се вратам на темата, Металург утре ќе комбинира и со младиот пикер што има 17 години останува да видиме како ќе се покаже.

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881

Kiril Lazarov

Na ulica bese do vcera...sega nasmean do usi...bravi!!!!
Stole Stoilov

Coekot na koj mu dolzam se :) ==>
Veselin VujovicI treba da se guskate sad kad si u Vardaru:))
Ова од фејсбук... се смириле изгледа а и Кире добро му пишал :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.940
Поени од реакции
73.531
И да се вратам на темата, Металург утре ќе комбинира и со младиот пикер што има 17 години останува да видиме како ќе се покаже.
Мислам дека овој играч заедно со тој Неловски ги сметаат за еден од најдобрите продукти од нивна школа.
Баш ме интересира што извадиле. Мислам дека Пешевски се вика ама не сум сигурен...

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
90% од мечевите во СЕХА ги имам гледано во живо на Кале. Столе играше многу послабо отколку тоа што го изигра на ЕП каде нормално даваше 200% бидејќи во таква околност кога се игра за Македонија работите се различни. Такво темпо тешко.
Тука се согласуваме.на турнирска игра не се штеди никој,се игра со 200% од силите и се остава срцето на терен. На клубско ниво работите се поинакви,треба да се темпира форма,да со остане свеж,да се ротираат играчите...

Нејсе,мене ми е мило што Столе е играч на Вардар, и свесен сум дека тој ќе си замине кога тогаш и воопшто не ми е криво,напротив се најубаво му пожелувам.

Маџовски се вика пикерот.Со среќа против Копер,сепак се работи за афирмација на мак ракометот

Член од
30 август 2009
Мислења
584
Поени од реакции
212
Мислам дека Пешевски ќе го земат од металург јуниор...

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
Маџовски се вика пикерот.Со среќа против Копер,сепак се работи за афирмација на мак ракометот
Маџовски пикер ????
Кога стана тој пикер жити мајка.Ја што го памтам што тренирав,а и после што го имам гледано секогаш играл бек.Додуше и Манасков беше бек кога играв против него,па ете го дечкото крило.Али бар Манасков е стварно у тело крило,овој може да биде добар бек шутер.
Е сега не сум сигурен дали Борјан или Бојан,близнаци се дечките.Па и тој другиот не ми делува многу како пикер.Доста поситен е од брат му и понизок.
--- надополнето: 11 февруари 2012 во 12:12 ---
Мислам дека Пешевски ќе го земат од металург јуниор...
Е тоа е пикер веќе.Грамада од 110 кила и скоро 2 метри.Иди задржи го да те видам.Вака у младински категории и во средно беше добар,али за ова ниво не знам колку го бива.
Како и да е Металург е во проблеми............ако нека им е,не ги жалам :D

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Вечерва во 18 часот Металург - Копер во живо на СИТЕЛ 3.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom