Кајгана собиранче, 11.02.2012 (сабота), кафе „Мистик“, 20:00 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Во мое име, горецитираниот, на собиранката да им се извини на оние кои сакав да ги видам за моето неприсуство.
Многу снег. Заеби.
Архангелот шо се плаши од снег.

у џеб!

А ако ја убедиме дјаманте да дое, ќе ја донесе Каролина...
ма каква каролина дај некоја надарена донеси, јас ќе ти донесам некоја батка по твој избор

Во мое име, горецитираниот, на собиранката да им се извини на оние кои сакав да ги видам за моето неприсуство.
Многу снег. Заеби.
Џабе сум се колнел... :cautious:

ајде доста пишување сите у град да ве нема!!

Архангелот шо се плаши од снег.

:(

Џабе сум се колнел... :cautious:

:(

Tи ќе одиш?
Ако одиш, ти ветувам дека утре, во знак на поддршка, ќе излезам пола саат на тераса да помрзнам малку, за среќен пат и безбедно пристигнување на собиранката. :)

Tи ќе одиш?
Ако одиш, ти ветувам дека утре, во знак на поддршка, ќе излезам пола саат на тераса да помрзнам малку, за среќен пат и безбедно пристигнување на собиранката. :)

Не одам за инает на Дибек, сакам да биде најстар таму...

:pipi:

Плус вчера сакав да ја преминам улицата помеѓу два автомобили, и бев забрзан. Се испостави дека првиот автомобил го трга вториот, а јас не ја видов сајлата. Кога се сопнав и треснав на асфалтот со своите 90 и кусурот кила, се стреси минарето на блиската џамија. Носев и лап топ со мене, летна едно пет метри и заврши искршен во вода...

Лудница...

Плус вчера сакав да ја преминам улицата помеѓу два автомобили, и бев забрзан. Се испостави дека првиот автомобил го трга вториот, а јас не ја видов сајлата. Кога се сопнав и треснав на асфалтот со своите 90 и кусурот кила, се стреси минарето на блиската џамија. Носев и лап топ со мене, летна едно пет метри и заврши искршен во вода...

Лудница...
Пази се, овој ѓаолов што ме прелажа да се молам ти лајкува што си се спружил.. цццц...

Пази се, овој ѓаолов што ме прелажа да се молам ти лајкува што си се спружил.. цццц...

Не бе, не е толку лош. Ми даде лајк за делот со инаетот, она другото после лајкот го допишав...

:)

Лудница...

Аиии. :unsure:
Битно си жив и здрав. Остај ти лап-топ. Се купува тоа.
Јас како што сум баксуз, ќе се лизнам таму и ќе паднам врз некоја форумџика.
После оди разбери се. :(

Dback може да се лизне и да падне врз 7 форумџики. :cautious:

Лудница...

Мене исто ме спотера малер викендов. Заглаен сум у Маврово -- коа доаѓав, ми рикна карданот едно 4-5 км пред Леуново. Еден џандар искача и ми мафта да се тргнам од пут, коа, идејќи накај мене се слизна и со чело се учука у браник. Се суздржуев да не му се смеам, али не можев. А он педер, онака жмучкосан, ми опна дупла казна -- за закрчуење саобраќај и за исмејавање влас`. Иначе баш се спремав да дојдам.

Ijaaa, abe da si spremam I ja nekoja ovakva prikazna u slucaj da me iznafura Abadon so toa godinite...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom