Кајгана собиранче, 11.02.2012 (сабота), кафе „Мистик“, 20:00 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
имам чувство дека ако дојдам ќе бидам меѓу најмладите присутни членови.. колку што измањачив, глеам сите сте над 20 и кусур..:icon_lol:

Човекот е инфериорен ако навистина се осеќа така. Јебеш га, човечка психологија.

Ај доста со глупости. Може да идам нов сум блаблабла, стари ќе бидете блаблабла.

Ако доаѓате - доаѓајте. Ако не - не замарајте. Сите сте поканети без оглед што сте, колкави сте и од каде сте. Што не ви е јасно?

утрееееее..
ако е безбедно за возење ќе дојдам :P

имам чувство дека ако дојдам ќе бидам меѓу најмладите присутни членови.. колку што измањачив, глеам сите сте над 20 и кусур..:icon_lol:
Најмладиот кајганџија кој се појавил на собиранка е Спајдер на вториот роденден на Кајгана. Имаше 13/14 години и дојде со тетка му од Скопје. Сите кајганџики го дружеа од што беше мало, слатко :)

Али ти пошо не си сладок, нема да те дружиме.

Ај доста со глупости. Може да идам нов сум блаблабла, стари ќе бидете блаблабла.

Ако доаѓате - доаѓајте. Ако не - не замарајте. Сите сте поканети без оглед што сте, колкави сте и од каде сте. Што не ви е јасно?

Од Ѓорче сум јас, може да дојдам? :скердфејс:

Ако доаѓам, ќе те барам за договор

ја утре нема прилично што да праам, колку најрано можам да очекувам кајганџии во Мистик?

a na koe mesto i vo kolku saatot ke bide sobirancevo? :icon_lol:

Јас би ви поминала накај 8 на една пијачка. Некој форумџија шо го знам да се организираме заедно да идеме? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom