Кајгана собиранче, 11.02.2012 (сабота), кафе „Мистик“, 20:00 ч.

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2012
Мислења
54
Поени од реакции
10
имам чувство дека ако дојдам ќе бидам меѓу најмладите присутни членови.. колку што измањачив, глеам сите сте над 20 и кусур..:icon_lol:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.712
Поени од реакции
13.404
Човекот е инфериорен ако навистина се осеќа така. Јебеш га, човечка психологија.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ај доста со глупости. Може да идам нов сум блаблабла, стари ќе бидете блаблабла.

Ако доаѓате - доаѓајте. Ако не - не замарајте. Сите сте поканети без оглед што сте, колкави сте и од каде сте. Што не ви е јасно?

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
утрееееее..
ако е безбедно за возење ќе дојдам :P

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
имам чувство дека ако дојдам ќе бидам меѓу најмладите присутни членови.. колку што измањачив, глеам сите сте над 20 и кусур..:icon_lol:
Најмладиот кајганџија кој се појавил на собиранка е Спајдер на вториот роденден на Кајгана. Имаше 13/14 години и дојде со тетка му од Скопје. Сите кајганџики го дружеа од што беше мало, слатко :)

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Али ти пошо не си сладок, нема да те дружиме.

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Ај доста со глупости. Може да идам нов сум блаблабла, стари ќе бидете блаблабла.

Ако доаѓате - доаѓајте. Ако не - не замарајте. Сите сте поканети без оглед што сте, колкави сте и од каде сте. Што не ви е јасно?
Од Ѓорче сум јас, може да дојдам? :скердфејс:

Ако доаѓам, ќе те барам за договор

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
ја утре нема прилично што да праам, колку најрано можам да очекувам кајганџии во Мистик?

панаше

uploading...
Член од
7 февруари 2012
Мислења
44
Поени од реакции
25

a na koe mesto i vo kolku saatot ke bide sobirancevo? :icon_lol:

S

stefi

Гостин
Јас би ви поминала накај 8 на една пијачка. Некој форумџија шо го знам да се организираме заедно да идеме? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom