- Член од
- 16 февруари 2007
- Мислења
- 2.780
- Поени од реакции
- 8.235
Во мое име, горецитираниот, на собиранката да им се извини на оние кои сакав да ги видам за моето неприсуство.
Многу снег. Заеби.
Во мое име, горецитираниот, на собиранката да им се извини на оние кои сакав да ги видам за моето неприсуство.
ahahahahahhahahahahahahahahahah kakov gjeb be, ke ja donesam vo tabakerata za cigariу џеб!
А ако ја убедиме дјаманте да дое, ќе ја донесе Каролина...
Архангелот шо се плаши од снег.Во мое име, горецитираниот, на собиранката да им се извини на оние кои сакав да ги видам за моето неприсуство.
Многу снег. Заеби.
ма каква каролина дај некоја надарена донеси, јас ќе ти донесам некоја батка по твој избору џеб!
А ако ја убедиме дјаманте да дое, ќе ја донесе Каролина...
Џабе сум се колнел...Во мое име, горецитираниот, на собиранката да им се извини на оние кои сакав да ги видам за моето неприсуство.
Многу снег. Заеби.
Многу снег. Заеби.
Архангелот шо се плаши од снег.
Џабе сум се колнел...
Tи ќе одиш?
Не одам за инает на Дибек, сакам да биде најстар таму...Tи ќе одиш?
Ако одиш, ти ветувам дека утре, во знак на поддршка, ќе излезам пола саат на тераса да помрзнам малку, за среќен пат и безбедно пристигнување на собиранката.
Пази се, овој ѓаолов што ме прелажа да се молам ти лајкува што си се спружил.. цццц...Не одам за инает на Дибек, сакам да биде најстар таму...
Плус вчера сакав да ја преминам улицата помеѓу два автомобили, и бев забрзан. Се испостави дека првиот автомобил го трга вториот, а јас не ја видов сајлата. Кога се сопнав и треснав на асфалтот со своите 90 и кусурот кила, се стреси минарето на блиската џамија. Носев и лап топ со мене, летна едно пет метри и заврши искршен во вода...
Лудница...
Не бе, не е толку лош. Ми даде лајк за делот со инаетот, она другото после лајкот го допишав...Пази се, овој ѓаолов што ме прелажа да се молам ти лајкува што си се спружил.. цццц...
Аиии.Плус вчера сакав да ја преминам улицата помеѓу два автомобили, и бев забрзан. Се испостави дека првиот автомобил го трга вториот, а јас не ја видов сајлата. Кога се сопнав и треснав на асфалтот со своите 90 и кусурот кила, се стреси минарето на блиската џамија. Носев и лап топ со мене, летна едно пет метри и заврши искршен во вода...
Лудница...
Мене исто ме спотера малер викендов. Заглаен сум у Маврово -- коа доаѓав, ми рикна карданот едно 4-5 км пред Леуново. Еден џандар искача и ми мафта да се тргнам од пут, коа, идејќи накај мене се слизна и со чело се учука у браник. Се суздржуев да не му се смеам, али не можев. А он педер, онака жмучкосан, ми опна дупла казна -- за закрчуење саобраќај и за исмејавање влас`. Иначе баш се спремав да дојдам.Не одам за инает на Дибек, сакам да биде најстар таму...
Плус вчера сакав да ја преминам улицата помеѓу два автомобили, и бев забрзан. Се испостави дека првиот автомобил го трга вториот, а јас не ја видов сајлата. Кога се сопнав и треснав на асфалтот со своите 90 и кусурот кила, се стреси минарето на блиската џамија. Носев и лап топ со мене, летна едно пет метри и заврши искршен во вода...
Лудница...