Кајгана собиранче, 11.02.2012 (сабота), кафе „Мистик“, 20:00 ч.

Статус
Затворена за нови мислења.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Во мое име, горецитираниот, на собиранката да им се извини на оние кои сакав да ги видам за моето неприсуство.
Многу снег. Заеби.
Архангелот шо се плаши од снег.

DBack

gloveless
Член од
19 декември 2007
Мислења
5.372
Поени од реакции
2.556
Во мое име, горецитираниот, на собиранката да им се извини на оние кои сакав да ги видам за моето неприсуство.
Многу снег. Заеби.
Џабе сум се колнел... :cautious:

Член од
23 јануари 2012
Мислења
54
Поени од реакции
10
ајде доста пишување сите у град да ве нема!!

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Архангелот шо се плаши од снег.
:(

Џабе сум се колнел... :cautious:
:(

Tи ќе одиш?
Ако одиш, ти ветувам дека утре, во знак на поддршка, ќе излезам пола саат на тераса да помрзнам малку, за среќен пат и безбедно пристигнување на собиранката. :)

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Tи ќе одиш?
Ако одиш, ти ветувам дека утре, во знак на поддршка, ќе излезам пола саат на тераса да помрзнам малку, за среќен пат и безбедно пристигнување на собиранката. :)
Не одам за инает на Дибек, сакам да биде најстар таму...

:pipi:

Плус вчера сакав да ја преминам улицата помеѓу два автомобили, и бев забрзан. Се испостави дека првиот автомобил го трга вториот, а јас не ја видов сајлата. Кога се сопнав и треснав на асфалтот со своите 90 и кусурот кила, се стреси минарето на блиската џамија. Носев и лап топ со мене, летна едно пет метри и заврши искршен во вода...

Лудница...

DBack

gloveless
Член од
19 декември 2007
Мислења
5.372
Поени од реакции
2.556

Плус вчера сакав да ја преминам улицата помеѓу два автомобили, и бев забрзан. Се испостави дека првиот автомобил го трга вториот, а јас не ја видов сајлата. Кога се сопнав и треснав на асфалтот со своите 90 и кусурот кила, се стреси минарето на блиската џамија. Носев и лап топ со мене, летна едно пет метри и заврши искршен во вода...

Лудница...
Пази се, овој ѓаолов што ме прелажа да се молам ти лајкува што си се спружил.. цццц...

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Пази се, овој ѓаолов што ме прелажа да се молам ти лајкува што си се спружил.. цццц...
Не бе, не е толку лош. Ми даде лајк за делот со инаетот, она другото после лајкот го допишав...

:)

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235

Лудница...
Аиии. :unsure:
Битно си жив и здрав. Остај ти лап-топ. Се купува тоа.
Јас како што сум баксуз, ќе се лизнам таму и ќе паднам врз некоја форумџика.
После оди разбери се. :(

Dback може да се лизне и да падне врз 7 форумџики. :cautious:

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545

Лудница...
Мене исто ме спотера малер викендов. Заглаен сум у Маврово -- коа доаѓав, ми рикна карданот едно 4-5 км пред Леуново. Еден џандар искача и ми мафта да се тргнам од пут, коа, идејќи накај мене се слизна и со чело се учука у браник. Се суздржуев да не му се смеам, али не можев. А он педер, онака жмучкосан, ми опна дупла казна -- за закрчуење саобраќај и за исмејавање влас`. Иначе баш се спремав да дојдам.

DBack

gloveless
Член од
19 декември 2007
Мислења
5.372
Поени од реакции
2.556
Ijaaa, abe da si spremam I ja nekoja ovakva prikazna u slucaj da me iznafura Abadon so toa godinite...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom