Немој не профицирај да не почнеме да ставаме ние слики од гигс и трофеи ке се блокира форумов
И пак истото. Шо треба да разберам? И никој не кажа дека имаме најдобра одбрана, туку дека е на ниво-моментално Агер и Шкртел се меѓу најдобрите ако не и најдобра одбранбена двојка во ПЛ.2003та
--- надополнето: 10 февруари 2012 во 09:16 ---
Или не разбираш доволно или пак ќе ти речам се прајш на Тошо , вие ја фалевте таа одбрана како кизнај шо да е ... да не речам КИНЕСКИ ЅИД!
Јас само ви дадов податок со кој се докажува дека не е тоа што ја правите..
Ако една година се смета дека бевте достојна конкуренција а другите години ич не ве боли тулето... тогаш не знам што да ти речам...2008-2009 не ли бевме достојна конкуренција...или не ти текнува?
Трол еден , сеа ќе ги извртуваме муабетите, знајш веќе цитрони ми ги напрај ... не замарај -.-'И пак истото. Шо треба да разберам? И никој не кажа дека имаме најдобра одбрана, туку дека е на ниво-моментално Агер и Шкртел се меѓу најдобрите ако не и најдобра одбранбена двојка во ПЛ.
Хахаха, реков и порано кога ќе снемаш аргументи веднаш нервоза те фаќа и ќе почнеш да мешаш баби и жабиАко една година се смета дека бевте достојна конкуренција а другите години ич не ве боли тулето... тогаш не знам што да ти речам...
ИИИ да конкурентни бевте колку што се сеќавам 4 поени ние имавме повеќе....
Глеаш дури не се ни сетив дека бевте 2ро место и трошка надеж дека ќе освоите првенство
Јбг слабо ме служи памтењево за некои работи...
И што еднаш ако сте биле "конкурентни" значи автоматски не важи мојот пост?
--- надополнето: 10 февруари 2012 во 15:55 ---
Трол еден , сеа ќе ги извртуваме муабетите, знајш веќе цитрони ми ги напрај ... не замарај -.-'
Викаш? Ова можиме да го тераме до кај сакаш со твојте глупости ...Хахаха, реков и порано кога ќе снемаш аргументи веднаш нервоза те фаќа и ќе почнеш да мешаш баби и жаби
И што треба тоа да значи ако 2008-2009 ви била конкурентна година. Ти си еден од ретките што навидум признава дека Ливерпул не е тоа што бил. 80 % од навивачите на Ливерпул скокаат со тие 18 ПЛ титули и 5 титули од ЛШ а само една од тие титули е освоена во последните 20 години!99-00...одприлика, не ми текнува баш на се и сешто...како и да е, не те прашав тебе, туку другдечко, но, кога веќе влезе во дискусија, види прво за што се работи. Дечкото кажа дека одкако прати ПЛ, ЛФЦ никогаш не биле конкурентни, затоа и го поставив прашањето, не ми треба просек, туку конкурентна година, да за жал најконкурентна е 2008-2009. Сепак е конкурентна. Дечкото ми кажа дека гледа од 2003, па се прашувам, како ја утнал оваа?
Викаш? Ова можиме да го тераме до кај сакаш со твојте глупости ...
Врти сучи подобри сме од вас , а не вие си сметате како што ви чини... демек ЛШ + Премиер лига ...
Зошто другите трофеи не ги сметате? Знаете дека немате доволно трофеи т.е. има луфта во витрините на Ливерпулл...
Негооо јас не си играм математика за забавачина ... се гледа на терен кој,што е и како е
Ти го затнав то муцето за марки лепење шо ти е ...
Се гледа де, утре ќе видиме поубаво
жТи го затнав то муцето за марки лепење шо ти е ...
И сеа ќе се смееш ко зимзелено....
Абе море глуп, што јадиш лајна (се извинувам за изразов) еднаш викате дека трофеите во ФА Куп и Карлинг Куп не биле ништо, а вас половина трофеите ви се од Комунити Шилд и сеа што натпреварување е ебате ? тоа е работава, не знаете што да кажете еднаш броете све, а ко ќе дојди ние да освоиме некој трофеј од нив, велете дека не сте се срамеле во такви натпреварувања да се борете оди разговарај со вас ! иначе ако ги броиме поважните (како што ги нарекувате вие) Премиер Лига + ЛШ, ние сме подобри !Викаш? Ова можиме да го тераме до кај сакаш со твојте глупости ...
Врти сучи подобри сме од вас , а не вие си сметате како што ви чини... демек ЛШ + Премиер лига ...
Зошто другите трофеи не ги сметате? Знаете дека немате доволно трофеи т.е. има луфта во витрините на Ливерпулл...
Негооо јас не си играм математика за забавачина ... се гледа на терен кој,што е и како е
Ете јас ти велам дека ти не знајш кај си, ни што зборуваш.Јас му велам едно тој се запнал во нешто сосем трето и научно фантастично.ж
Ме затнал. Ај ако сакаш до утре постојано ќе се караме, а ти постојано ќе бегаш немајки аргументи.
Другарче... изгледа ти не разбираш на македонски па ќе треба да посетиш професори по македонски јазик.Абе море глуп, што јадиш лајна (се извинувам за изразов) еднаш викате дека трофеите во ФА Куп и Карлинг Куп не биле ништо, а вас половина трофеите ви се од Комунити Шилд и сеа што натпреварување е ебате ? тоа е работава не знаете што да кажете еднаш броете све а ко ќе дојди ние да освоиме некој трофеј од нив викате не сте се срамеле во такви натпреварувања да се борете оди разговарај со вас ! иначе ако ги броиме поважните (како што ги нарекувате вие) Премиер Лига + ЛШ, ние сме подобри !
Зошто го вртиш постот, рече не знам ЕДНА сезона да биле конкурентни, јас те прашав од кога гледаш, ми каа 2003..а сезоната што ја наведов очигледно си ја утнал...ако не ти текнало, не знаеш ни колку било разлика...односно, фактот си го проверил кај тетка Вики....ако си реален а не си, ќе сфатиш дека не беше трошка надеж...него вие се потевте повеќе....само ние се сјебавме со глупи реми натрепвари на домашен терен си Њ екипи.Ако една година се смета дека бевте достојна конкуренција а другите години ич не ве боли тулето... тогаш не знам што да ти речам...
ИИИ да конкурентни бевте колку што се сеќавам 4 поени ние имавме повеќе....
Глеаш дури не се ни сетив дека бевте 2ро место и трошка надеж дека ќе освоите првенство
Јбг слабо ме служи памтењево за некои работи...
И што еднаш ако сте биле "конкурентни" значи автоматски не важи мојот пост?
Секој РЕАЛЕН навивач на Ливерпул ке признае оти Ливерпул особено последниве 5-6 години не е тоа што беше и тоа што треба да биди....И што треба тоа да значи ако 2008-2009 ви била конкурентна година. Ти си еден од ретките што навидум признава дека Ливерпул не е тоа што бил. 80 % од навивачите на Ливерпул скокаат со тие 18 ПЛ титули и 5 титули од ЛШ а само една од тие титули е освоена во последните 20 години!
Среќа што не се јавуваат навивачите на Нотингем Форест, сепак и тие имаат 2 титули во КЕШ и тие се јаки нели. :S