Снешково ми е многу познат нештоhttp://www.facebook.com/photo.php?fbid=347032395319137&set=o.298923673499981&type=1&theater
--- надополнето: 10 февруари 2012 во 17:24 ---
![]()
хахаах голем кур му направиле за да биде по воочливо пушењето .Снешково ми е многу познат нештокако кај мене да го имаше пред некоја година
![]()
^ Не се заебавајте, бар имаме слики и две клипчиња, благодатение на некои од фудбалерите.
Него, што ми е муабетот. Дајте некој што се разбира од Фотошоп нека направи некоја слика, мислам дека Комита Ултрас знае да работи, па да му се невиди 65 годишнина славиме, ниту слика има, ништо.
Гледајте какви слики прават Хајдук и останативе Балкански клубови за годишнини и сл., дајте да направиме и ние desktop wallpaper-и, било какви слики, да ги објавуваме на страната на ФБ.
Кој има идеи и сака да направи, а му требаат стари слики нека ме контактира, имам јас на ПЦ.
65 години е не е 45Друже, јас сум еден од дизајнерите, се е спремно за 25 години Комити, дизајните ни се готови пола и повеќе уште неколку работи да се досредат да се искомбинираат и да се види што како ќе се прави. А, за позадини 45 Години Ф.К. Вардар очекувајте наскоро. До тогаш, уживајте во игрите на Вардар.![]()
Очекувано сценарио. Славија нигде немаа ни најавено дека ќе играат пријателска со нас.Утре наместо против Славија, ќе играме со Сибиу од Романија.