Фан Клуб: Јувентус

Член од
3 февруари 2012
Мислења
204
Поени од реакции
179
Иакинта даде гол против Лацио ! Утре сигурно ке врне снег во Италија :D:D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Незнам дали имате приметено,ама сите појаки екипи кога играат против интер играат крвнички и одмазнички
Не сакам да се мешам но тоа е нормално..порано исто така играа против Јувентус играа како на дроги што не е ни чудно..пет пати со ред доминација во првенството па се разбира дека екипите ќе бидат помотивирани кога играат против Интер.....а и не знам кое дерби каде што играл Интер завршувале со инциденти??..секој натпревар беше во рамките на спортот и секаде машки се поздравуваа и честитале за победите..тоа на теренот што се игра е друга работа!

Член од
14 октомври 2009
Мислења
431
Поени од реакции
295
Јакинта си гази:icon_lol:

Одлична игра вчера, Касерес ѕвер, на десен бек ќе си има слатки маки Конте кого да избере. Падоин ко за прва утакмица добар впечаток ми остави, мислам дека ќе биде многу подобар од Пациенца и добар потег направи Конте што го зема, добар е за замена и нема да се буни ако не игра прв тим. Јас мислам дека треба Конте да му даде шанса на наредниве утакмици пред Видал бидејки овој не е баш во форма, или пак може да го одмори Пирло малце и Маркизио да ни игра плеј а овој на негово место.:)

Ме изнервира само што примивме глуп гол, грешка на Естигарибија беше тоа. Го остави сам на втора статива Ибра или кој и да беше тоа. Правеше и доста грешки во напад многу слабо центар-шутевите. Незнам зошто Конте не го играше Елиа пред него или пак да го сменеше, малце да го видиме црнчето.

Сега да ги изиграме наредниве утакмици во првенство без кикс и решавачки да биде дуелот со Милан. Мислам дека ако бидеме на +4 пред таа утакмица и доколку победиме со +7 би било се решено. Иако ние имаме уште неколку дерби утакмици до крај знеме како ги играме нив и не ме плашат толку колку оние против малите екипи.

И да може овој Хернанес од Лацио да го лапнеме летоска би било топ, што голче закачи сеа со Чезена.:vozbud:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Агент на Пол Погба е Мино Раиола. Треба да продолжам? :)
Абе кој сака нека му е агент сигурен сум дека ќе потпише нов договор веќе почна да добива шанса и во првиот тим

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.754
Поени од реакции
9.800

Барца (y)

Иначе, за против Болоња, шпекулации околу првите состави:

Kajgana Shop

На врв Bottom