Запросување на плоштадот во Скопје

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Нема да мрчам за видеово.. нема да мрчам за видеово.. нема да мрчам за видеово...
Знаеш какво е чувството коа не можеш да најдеш начин да мрчиш за нешто? Незнам ни јас...

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Тоа ти е несигурност од недостаток на внимание со компензира со снимање клипови за да се надополни тој недостаток :icon_lol:.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Тоа ти е несигурност од недостаток на внимание со компензира со снимање клипови за да се надополни тој недостаток :icon_lol:.
И ако им кажеш ќе речат "Која е целта ако не го снимаме?" :D

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.925
баш убаво за дечково и немам ништо против за таков начин за запросувања,сепак подобро интимен начин само така ќе бидат сигурни за брак,додека пред јавноста или пред фамилии мора да се согласи со ,,да и прифаќам,, оти како би се чувствувале ако ни одбијат и тоа пред јавност или пред фамилии е тоа е за срамење.

Член од
27 декември 2011
Мислења
20
Поени од реакции
12
Нека и е со среќа и се најубаво во животот :)

К

Кики.

Гостин
Со среќа нека им е и да им трчкаат многу мали дечиња по дома. :)
Се е убаво, ама за мене е ту мач. Јас претпочитам едноставни работи со што е можно помалку глумци. :)

Член од
5 јули 2009
Мислења
1.123
Поени од реакции
205
Со среќа нека им е ! И браво многу креативно:)

Член од
23 мај 2009
Мислења
958
Поени од реакции
727
:pos:

Почнав да се загрижувам за себе!

Ќе пукнев од смеење на моментон коа ја прашува дали ќе се омажи за него, а она онака филмски разлигавена, у стил лииилеее не ни сонував за ова...а си мисли сеа ќе ја направам најголемата свадба со фустан за каков отсекогаш сонував...даааа, ќе се омажам за тебе, цмок, цмок...буууухххуууххааа +солзички

Оу еМ Џи

Не сум бе ја за ова време...:(

И кое запросување во јавност? Немаше жива душа околу (освен родбина и пријатељи) што биле планирани за честитки. Тоа не е храброст. Повеќе е желба да те видат на ТВ.
Шо знам...

Член од
26 јануари 2012
Мислења
172
Поени од реакции
430
Девојкава на моја добра другарка и е братучедка, баш ми раскажуваше за ова а и клипот го гледав.
Не можела да се свести еден саат после ова, од возбуда. :pipi:

Нека им е со среќа. Не е во ред за туѓа среќа да се мрчи. Јавно, интимно, на билборд, на телевизија, на натпревар, битно се потрудил. Ќе го памтат овој момент цел живот. Тоа е нивна среќа, не наша. :)
Мене ми е баш симпатично.

Си се изнаплакав поштено.

Член од
30 мај 2011
Мислења
554
Поени од реакции
130
кога ги следел тој што снима, не и падна малце сумњиво на младата, да се замисли па да праша ова -она...... си праиме мубает :D
Таа што снима им е другарка на двајцата и работи како снимател.Се сретнуваат на плоштад овие се шатаат а тие божем требало да снимаат нешто и ус шала ги снима нив...

Kajgana Shop

На врв Bottom