Запросување на плоштадот во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Epics™
  • Време на започнување Време на започнување
Се најубаво нека им е !!!
Јас сум сепак за поинтимно само јас и таа :) моментот е бабата и колачињата :pos:

Браво за дечкото :cuc: .Ај среќно нека им е :)

132772293270.png

Btw доволно беше плачење :D

Леле го знам дечково.Со мене заврши средно, во ист клас.Секоја чест, морам само да се распрашам подобро......

Abe bucio, твоите родители да не се случајно брат и сестра?

Зошто да не се заљуби во мене случајно па прашуваш да не сум кретен како останатите твои мажи во животот?
П.С. Не сум кретен ако ти треба малку љубов слободни пиши во ПП денеска сум расположен за добри дела :icon_lol:.
Иначе секој со свој ум ама ако случајно се разведат (Не дај Боже) ќе биде ко Цацко на скечот што ќе вика Леле леле шо беше свирки на свадбата :icon_lol:.

Шо стори плачење, па не е за лошо :) Интересно.Поинтересно од Сител.

Aбе ова не беше до толку дојдено во мода кај нас, али од тв, јутуб, искористувајќи ја техноологијата се разви во глобална мода тоа запросувањето. Иако , да бидам искрен мене ми КРАЈНО лигаво,јебига некому му е добредојдено.
За клипот можеле да пуштат музика коа се лигави и вика:

http://www.youtube.com/watch?v=-9fQGWa9zjc&feature=player_embedded#t=160

Ме фати смеа шо да прам:)

Некоја информација, колку го “ограбиле“ дечково за 2 минутниот клип?

И јас вака ќе направам само шо ќе имам повеќе гости на плоштадот од тетка до комшика се ќе е таму. :pos::нинџ:
Малку е лигаво овоа ама те целта е да се стане популарен. :sneaky:

Браво за ликот што се потрудил, да го закачи клипот на јутуб.

Многу љубов и среќа и заедно да си прослават златна свадба.
Баш се симпатични, иако лично сметам дека запросувањето би требало да биде малку поинтимен чин, отколку чувствата, емоциите да се поделат со целиот свет, интимна атмосфера со саканата личност без многу помпа, доволен е гестот на самото запросување :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom