Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Footballer Frank Lampard reported to have a high IQ

mensa_logo_public.gif

It has been widely reported that the Chelsea FC footballer Frank Lampard gained a significantly high score on an IQ test taken by the team at Stamford Bridge.
Dr Brian English, the football club’s doctor, conducted the IQ tests as part of a research project looking at the relationship between head injuries and neurological development. Dr English has reportedly said ‘Frank Lampard scored one of the highest set of marks ever recorded by the company doing the tests.’

http://www.youtube.com/watch?v=1OtzURRG108
:ROFLMAO: :ROFLMAO::LOL::LOL:

Chelsea has spent £64 million in the last four years on managerial changes #CFC
:eek::eek:

Didier Drogba on JT: " Terry is great. Terry is fantastic. Terry is unbelievable. Even all the good words can't describe him as a person or as a player or as a partner.
I've been with him in the same team so many years, He don't have any problem with the black players as me, He's not a racist !! If i could i will stand in front the whole world and say it so everyone can hear me: He's not a racist!" KING

Ма немој, респект за Грант за финалето, но сите се свесни дека не отидовме поради негова заслуга.
Тој веќе наследи костур и составен тим за високи достигнувања од Мурињо, па немаше гајле, само им даде на играчите поголема слобода за индивидуални глупирања по терен, и тоа е.

Ма немој, респект за Грант за финалето, но сите се свесни дека не отидовме поради негова заслуга.
Тој веќе наследи костур и составен тим за високи достигнувања од Мурињо, па немаше гајле, само им даде на играчите поголема слобода за индивидуални глупирања по терен, и тоа е.
Искрено и ја сум скептик за негу у Партизан ама па видиго сеа за сеа добри резултати извади на припремата

За екипа како Партизан е и повеќе од одличен, ќе направи тој растур со Партизан во српска лига, но од тоа повеќе неверувам, видовме како се усра со Вест Хем.

За екипа како Партизан е и повеќе од одличен, ќе направи тој растур со Партизан во српска лига, но од тоа повеќе неверувам, видовме како се усра со Вест Хем.
Ја мислим дека знаејќи отиде он у брод што више потона ама зошто го направи тоа искрено и сега се чудам исто и со Портсмут

Ја мислим дека знаејќи отиде он у брод што више потона ама зошто го направи тоа искрено и сега се чудам исто и со Портсмут
Пари, само пари, како што знам, има плата од 1 милион по годинa, што е сосема доволно за менаџер од негов калибар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom