E veke mi se smaci od ovoj snegot, pa vo Bitola nema prekinato od Sv. Nikola, a bre luge asfalt nemame videno. Ubo e da zavrni sneg , ne velam ne , ama ova se nema derman.
Pa vise puknav , sakam sonceeeeeeeeeeeeeeeeee
Брат тури едно сличе за екипата шо не е у градот... Вчера у 15 за 10 влеам у автобусот и почнуе да врне, ми се иде уш сеа да си тргнамВо Кавадарци има снежна покривка од околу 50-60 цм и постојано паѓа снег. Движењето на пешаците и на моторните возила е отежнато. Се препорачува да не се излегува надвор без некоја причина. За кајгана од Кавадарци-Сијка Пиштолова
Ајт поздрав,земам санката и на ридот
Еј немој само нервозен да дојдеш еј !Еј ќе се изнервирам и ќе дојдам у Скопје
Зошто да не можат да се посерат бе ? Што кога се радосни не можат да серат или што,не сфаќам ?Епа коа паѓаше кај вас, а немаше во Скопје, ќе се посеревте да можевте
Oд петок навечер најава.Охрид ни с од снег.
Maka ми е за снегот
Дајте на комшиите од тој хемикал кој држи и до -30ССнег во Софиа е над пола метра, температура -8С
Трафика е нормален за зимни условија, вози се по бавно и с по голема дистанциа.
Патиштата са третирани со некакав химикал кои држи до -30С. Сликите са правени днес.
После предавања у дворот на факултетот видов деца мали како си играат и застанав да си играм со нив На едно малечко му направив снешко мал и несакајќи го турна па се расплака зашто го турна му направив уште еден снешко и се насмеа DDDDDDDD сеа не си ги осеќам може рацеве ама супер си поминав може глупо сеа на 20 год да си играм со 3-4 годишни деца ама ми фалеше многу правењето снешковци
Които се интересира, да пита кметицата на Софиа!!!Дајте на комшиите од тој хемикал кој држи и до -30С
кметот Коце - треба под хитно да појде кај вашата кметица- оти солта не ја бива изгледаКоито се интересира, да пита кметицата на Софиа!!!
Знам само, че бил по скап.
Само што се враќам од патешествието од Скопскиот центар, лудница, колите возат со 2 на саат, ветар фуче, снег пршти, ама