- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.332
- Поени од реакции
- 15.595
Море што си смешен, не сум женско, али со сигурност сакаат хумористични машкиdali sakate mashki so vlakna na gradite?
![]()

Море што си смешен, не сум женско, али со сигурност сакаат хумористични машкиdali sakate mashki so vlakna na gradite?
![]()
заш да неdali sakate mashki so vlakna na gradite?
![]()
е сега и ти, зависи до типот каков е. не зависи до бојата на кожатадали повеќе се “палите“ на црнец или на белец ??
Дали ако еднаш ве одбие едно женско и изгледа незаинтересирано има можност да и се пристапи повторно? Или глупо би било...
Макар и коа знам дека шансите се 15 спрема 85 ?Лет 3 во потписот убаво имаше пишано: Не клецкаат убавите туку упорните![]()
Затоа пробај уште неколку пати, не се откажувај лесно![]()
Пробај ти, можеби ќе добиеш нештоМакар и коа знам дека шансите се 15 спрема 85 ?![]()
Ако почне да збори за тоа, не мислам многу многу...Што мислите за Гејмерите ?
Не. Кратко и јасно.Прдите во друштво ?
Зависи... Не сакам кога некој стално ме става на второ место, ама па и сфаќам кога некој пример неможе да дојде поради работа итн... Се на се, рамнотежа, сакам да знам дека сум му важна, а не некој што стално иде втор...dali sakate mazi sto pred vas bi ja stavile rabotnata kariera
vas bi ve stavile na 2 mesto?
Сеедно е, од секој може да се научи, се додека не се прави паметњаковиќ и има манири да однесување, може да ми биде пријатно. А ако е мртво пувало или сноб или тип кој не знае како да се однесува, секако дека нема да ми е пријатно.попријатно ви е покрај мажи со поголема или помала интелегенција од вас ?![]()
Сакам попаметни мажи. Нека биде и 100 пати попаметен. Што ке ми е будала?попријатно ви е покрај мажи со поголема или помала интелегенција од вас ?![]()