Мажите прашуваат, жените одговараат

Член од
26 јануари 2012
Мислења
172
Поени од реакции
430
Доколку чуствувате страст кон некое машко дали би завршиле со него во кревет?
Не е само страста пресудна за одење во кревет. Секако дека е битна, но не пресудна.

Што мислите/чувствувате за повлечени/срамежливи/интровертни/бубалици и останати социјално чудни момци?
Ауф, љубов ми се таквите, жими се. Сакам бубалици.
Ќе ми дадат само ако се исцртам цела со форумли, си градам две телевизорчиња напред, тастатура таму доле... и еден џоистик за да си играат со мене. Пех, се шалам..
Немам лошо мислење за нив, напротив многу од другарите ми се такви.

Незнам зошто прашувате прашања а и темава е некак глупа бидејќи 95 % се машки на форумот а само 5% проценти се женски.
Еве и јас дојдов, тазе сум тука, да пробам и јас да ги одговорам прашањата од џенска страна :)

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Ауф, љубов ми се таквите, жими се. Сакам бубалици.
Ќе ми дадат само ако се исцртам цела со форумли, си градам две телевизорчиња напред, тастатура таму доле... и еден џоистик за да си играат со мене. Пех, се шалам..
Немам лошо мислење за нив, напротив многу од другарите ми се такви.
Si bila vo vrska so nekoj od niv?Ako da,dali se podobri ili polosi vo pogled na "fraerite"?Samo prasuvam za impresii,ne mora da odgovaras od pocit kon privatnosta.

Член од
26 јануари 2012
Мислења
172
Поени од реакции
430
Si bila vo vrska so nekoj od niv?Ako da,dali se podobri ili polosi vo pogled na "fraerite"?Samo prasuvam za impresii,ne mora da odgovaras od pocit kon privatnosta.
Не, не сум била во врска, ама сум била "смртно" заљубена во таков, и што се случи? Не му бев ваљда доволно интересна, се додека не седнавме да правиме искрен муабет за тоа што кој што знае, кој што не знае, кој какви интереси има, не можеше да разбере дека и жените не се плитки во тој поглед. Ми смета само тоа што се ограничени во еден поглед, набере не си како нив, глуп-а, си.

А фраерите, кој ги врти нив, јас не сакам фраери, не се палам на нив, за мене фраер е тој со диплома од електро, машински, економски... образован, добро, нека е и помалку образован школски, но нека знае. Упорен, сестрани интереси, познавање од многу области, јасна цел и визија, мотивиран за постигнување успех.
Имам 23 години, не ме интересира мене, кој колку испил во петокот, кој колку "тони" може да крене. ;)

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Не е само страста пресудна за одење во кревет. Секако дека е битна, но не пресудна.
а освен страста што друго е присутно(какви квалитете треба да има) за да завршиш во кревет може да кажеш ако не ти е срам:) ?

Член од
26 јануари 2012
Мислења
172
Поени од реакции
430
а освен страста што друго е пристуно за да завршиш во кревет може да кажеш ако не ти е срам:) ?
Креветот :pos:
Шала на страна, најбитна е довербата. Без доверба ништо.
Многу фактори играат улога. Дури и времето на познавање, страста што се јавува, стекната љубов, заљубененост, се на крај води кон доверба.
А ти ако сакаш да однесеш лесна девојка во кревет, тогаш мислам дека машко ќе треба да ти одговори. :sneaky:

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Дали на женските кога свршуваат им се креваат капачињата на колената и им се ствара луфта во колената и затоа им се тресат нозете и после не можат да одат?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Дали на женските кога свршуваат им се креваат капачињата на колената и им се ствара луфта во колената и затоа им се тресат нозете и после не можат да одат?
Да. Освен тоа и очите им се затвораат и не гледаат. Некогаш се случува и слухот да го изгубат.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Да. Освен тоа и очите им се затвораат и не гледаат. Некогаш се случува и слухот да го изгубат.
Аха, добро. Јас мислев дека се работи за случајност што гледам се` повеќе девојки со луфта во колената кои одат на рендген. Фала.

Kajgana Shop

На врв Bottom