- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.368
- Поени од реакции
- 15.671
Море што си смешен, не сум женско, али со сигурност сакаат хумористични машкиdali sakate mashki so vlakna na gradite?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Море што си смешен, не сум женско, али со сигурност сакаат хумористични машкиdali sakate mashki so vlakna na gradite?

dali sakate mashki so vlakna na gradite?

јас сакам
 јас сакам
дали повеќе се “палите“ на црнец или на белец ??

Дали ако еднаш ве одбие едно женско и изгледа незаинтересирано има можност да и се пристапи повторно? Или глупо би било...

Лет 3 во потписот убаво имаше пишано: Не клецкаат убавите туку упорните
Затоа пробај уште неколку пати, не се откажувај лесно

Пробај ти, можеби ќе добиеш нештоМакар и коа знам дека шансите се 15 спрема 85 ?
 па и ако не биде ништо, да не ти биде криво после зашто си се потрудил повеќе
 па и ако не биде ништо, да не ти биде криво после зашто си се потрудил повеќе
Ако почне да збори за тоа, не мислам многу многу...Што мислите за Гејмерите ?
Не. Кратко и јасно.Прдите во друштво ?
Зависи... Не сакам кога некој стално ме става на второ место, ама па и сфаќам кога некој пример неможе да дојде поради работа итн... Се на се, рамнотежа, сакам да знам дека сум му важна, а не некој што стално иде втор...dali sakate mazi sto pred vas bi ja stavile rabotnata kariera
vas bi ve stavile na 2 mesto?

Сеедно е, од секој може да се научи, се додека не се прави паметњаковиќ и има манири да однесување, може да ми биде пријатно. А ако е мртво пувало или сноб или тип кој не знае како да се однесува, секако дека нема да ми е пријатно.попријатно ви е покрај мажи со поголема или помала интелегенција од вас ?
Сакам попаметни мажи. Нека биде и 100 пати попаметен. Што ке ми е будала?попријатно ви е покрај мажи со поголема или помала интелегенција од вас ?