3D кина - околу Македонија

Член од
10 септември 2011
Мислења
133
Поени од реакции
73
Иако има сега и во кино милениум 3д, само филмовите ми се глупави и не вредат да се гледаат, па сакав да прашам некој има ли искуство со околните поголеми градови , Солун, Софија
да отидеш и да изгледаш некој асален филм во 3д, има ли веб страни каде може да се повеќе информираш и слично..

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Cekaj be pocetok e samo sto zapocna 3D vo Makedonija ti odma ocekuvas golemi filmovi da dojdat ???

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Бидете среќни што воопшто имате кино , на пример ние во Струга едно 10 години сме без кино :)
Со тек на време ќе почнат и добри 3д филмови да носат, а колку што знам само поновиве се во 3д техника правени така да не чуди се шо нема јаки филмчиња

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Во Кавадарци има 3D кино и колку шо знам Аватар се прикажува. Е сега имаше некакви контроверзии баш за Аватар,не сум запознаен што како битно не мора да одиш ни Софија ни Солун,појди Кавадарци :D

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.485
3D кина ОКОЛУ МАКЕДОНИЈА, не во Македонија. Читајте го насловот и првиот пост.

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
А да не мислиш ти за IMAX кино,такво има во Солун ама то е различно од 3D кино...
--- надополнето: 6 февруари 2012 во 19:00 ---
3D кина ОКОЛУ МАКЕДОНИЈА, не во Македонија. Читајте го насловот и првиот пост.
го прочитав насловот и во него не пишува која е поентата да одиш до Софија само зато што изборот на филмови во Скопје не ти чини

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Јас на времето Аватар кога излезе го гледав во Вилиџ во Космос во Солун. Предобро кино, ептен се внесов :)
Знам дека купивме карта преку интернет, сеа ме мрзи да гуглам да ти постирам линк, ама сигурно има распоред кои филмови ги даваат.

Член од
10 септември 2011
Мислења
133
Поени од реакции
73
Поентата беше дали има некој искуство и гледам некој одговориле, а тоа кога ке дојдат во мкд убави филмови секако ке ги гледаме до тогаш најблизу кај што може...

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
Искрено, не сфаќам кој е филмот да одите да гледате филм на 500 км од дома, без разлика дали ги имало или не во МК (интернетот е секогаш тука)?Немојте после да викате дека сме биле сиромашна земја :D

S

Sheldon Cooper

Гостин
Искрено, не сфаќам кој е филмот да одите да гледате филм на 500 км од дома, без разлика дали ги имало или не во МК (интернетот е секогаш тука)?Немојте после да викате дека сме биле сиромашна земја :D
Е браво бе, успеа да ги ставиш во ист кош филмчињата на торент што ги гледаме на лаптоп и оние во првокласни кино сали во 3D технологија..

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.720
Треба да го доживееш тоа и да процениш дали вреди.

Kajgana Shop

На врв Bottom