Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Тоа е разликата помеѓу нас и Челзи. Ние да водевме 3-0 дома со гнидите и двајца како Еткинсон да судеа пак немаше ни два гола да ни дадат. Погоре кога пишав дека навивачите на Челзи ги сметам за ѓубриња мислев на тие што беа на стадионот денес, ама признавам дека погрешив, такви се и добар дел од членовите на нивниот фан клуб, посебно ретардираниот лик што посака смрт на Фергусон и се смееше за Минхен. Е ради тие најмногу ќе се смеам и радувам кога синиот измет нема да обезбеди ни место во првите 4.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Извини те заборавив :LOL: абе детето си е талент ама па несмасно си е сеа :D ама па поентата на постот ми беше дека сити што се тим што може да го има секој , дозволуваат замена на лескот и компани да им е савиќ, а не некој ко хумелс (пример) :)
Хаха... Абе во ред си е, не дека е од Партизан, шала на страна, детето го гледав уште пред да дојде во Партизан (беше и на проба во Арсенал)... Млад е уште, од српска лига директ во англиска (голема промена), на првиот натпревар од возбуда улета на терен, а уште не беше излезен играчот што го менуваше и доби жолт картон :icon_lol:... Ќе видиш за некоја година зошто Савиќ, а не Хумелс, многу потенцијал има во него :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Тоа е разликата помеѓу нас и Челзи. Ние да водевме 3-0 дома со гнидите и двајца како Еткинсон да судеа пак немаше ни два гола да ни дадат. Погоре кога пишав дека навивачите на Челзи ги сметам за ѓубриња мислев на тие што беа на стадионот денес, ама признавам дека погрешив, такви се и добар дел од членовите на нивниот фан клуб, посебно ретардираниот лик што посака смрт на Фергусон и се смееше за Минхен. Е ради тие најмногу ќе се смеам и радувам кога синиот измет нема да обезбеди ни место во првите 4.
Мене ми е интересно како го ругааат оној фанот у право што е :pos: Сирото дете :)

Fear and loathing in fan club Chelsea :D

Оние 2 пенала ако не беа пенали не знам што да кажам, само ќор може да ги негира. И пак не добивам одговор за Јанг и Кејхил :place:
Од сега и ние почнуваме да гледаме утакмица од термин што ни одговара :icon_lol:

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.406
Поени од реакции
7.708
Фановите на Сити вадат корени од Челзи...После ова ќе најдеш некоја поврзаност ;)

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Има членови на форумов од фан клуб Челзи, што ако се деси да ги видам у град некаде со Базука би пукал на нив, до толку да се немало поима од ништо! :tapp:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Да не ги заборавиме и да ги поздравиме фановите кои грмеа на Стемфорд Бриџ во текот на целиот натпревар. Домаќините не се ни слушнаа во текот на мечот.

И Де Геа :)
Е сеа го погоди. Не дека се мешам во муабетот, али за ова, тешко, тешко. Ако грмеа тука, сети се шо праеа против Сити на Театарот. А тешко дека грмеа денес. Освен, ако јас сум глув. :D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Е сеа го погоди. Не дека се мешам во муабетот, али за ова, тешко, тешко. Ако грмеа тука, сети се шо праеа против Сити на Театарот. А тешко дека грмеа денес. Освен, ако јас сум глув. :D
Гостинските фанови се секогаш подобри од домашните, и погласни. Доста е пишувано зошто некои хардкор навивачи не одат на ОТ.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Гостинските фанови се секогаш подобри од домашните, и погласни. Доста е пишувано зошто некои хардкор навивачи не одат на ОТ.
Нормално дека се. Тргнувам од нашите навивачи. Али денес, не беа нешто посебно гласни навивачите, особено не целиот меч. Можеби после 3-2, да, предходно нема шанси.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Нормално дека се. Тргнувам од нашите навивачи. Али денес, не беа нешто посебно гласни навивачите, особено не целиот меч. Можеби после 3-2, да, предходно нема шанси.
Брат, кој мислеше дека пее Вива Џон Тери цело време, фановите на Челзи? цело време ја пееја :)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.725
Поени од реакции
9.449
Во вториот дел по првиот пенал на Руни цела трибина зад Чех грмеше се до самиот крај. И до тогаш беа доста гласни затоа што на СБ домаќините беа бајги тивки.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Се на се добра утакмица.Требаше да идеме на победа уште од почетокот,да ги напуниме,да не слушаме сега вакви плачки.

Иначе за Де Геа,па и Касиљас не фаќа таква топка,свака част,ќе го биде младичот само трпение.:)

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Чудно, ама не ги слушнав годинава на Театарот! :P

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Ахх колку го мразам 6ти февруари :mad:
Почивајте во мир бебиња наши :(:place:

Kajgana Shop

На врв Bottom