Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
now, that was time well spent
Патетично!
Тоа е единствениот збор кој го опишува моменталниот Интер.
Јбг, барем не може да се правиме дека ова што се случува е неочекувано.

Кога 4 трансфер периоди по ред си ги продаваш играчите кои ти играат на клучни позиции и си го ограничуваш тимот, кога после 4 тренери перформансот на тимот константно иде надоле ( додека не стигнавме на ниво на игра на Лече) и кога фокусот на засилувања тие на играчи од бразилска лига, јасно е дека не е до Раниери, Гасперини, Бенитез........

Човекот бараше две работи, да не го продаваат Мота и да му донесат крилен напаѓач. Ние не донесовме крилен напаѓач и го продадовме Мота. Го заменивме со yet another еднодимензионален, ограничен играч за дефанзива. Сега Камбијасо ни организира игра од позади. Не дека е он крив, се гледа дека и он не сака да игра таму.
Како и да е, честито за Рома. Во вистински правец одат. Ни покажаа уште еднаш, на каде иде фудбалот и како треба тимовите да се однесуваат Ако ние не направиме една голема промена во слените 2-3 години, не знам кај ќе ни биде крајот.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.969
Поени од реакции
45.252
Eve sto ti znachi luzerski mentalitet. Do tolku lizerski mentalitet nametna Morati posle zaminuvanjeto na Murinjo, sto duri imame i pichki tuka na forum koi se zadovolni od igrachi kako nagatoko, paloma, pazzini... more marsh da ve ebam sose morati i zaneti
Не јади гомна сеа за луѓево од форумов, и ти си имаш твои бисери па никој не ти пререкуе. до вчера и Цезар беше најбољи у Свет според експертизава тука сеа 8 гола у 3 дена прими па ај сеа и за тоа да се навраќаме кој што рекол, a за Милито да не збора, једини бев на форумов што веруваше у него, па никому ништо ...
После Мурињо кој и да дојдеше ќе важеше оноа од коњ на магаре, било кој, немаше никој кој гарантираше успех, ти се фати за Рајкард тој период а он Галатасарај го упропасти, еден од најбогатите турски тимови каде ја имаше целата слобода да прави што сака, сега лесно е да се каже после неколкуте грешки на управата при избор на тренери дека згрешиле, од денешен аспект и Леонардо делува добро ... Леонардо.

Моја голема замерка имаат за Гасперини и неговиот наследник, тука требаше да повлечат и да се решат за Барези и компанија ( очигледно, моја неостварена желба ќе остане ова, освен ако периодов не го ишутираат и Ранко ), ама пак, од сегашен аспект тоа делува ок, кога го тепаа Милан сите среќни и задоволни бевме тука ( до душа ја не бев, баш умарав за вакво сценарио ама ме заќутуваа за да не кварам атмосфера ), сите чинеа тогаш, сега пак, на старото, критики критики критики, они не знаеле да го водат тимот, ние тука знаеме, незнаев дека од 2010 летото Морати, Бранка и компанија дошле, сигурно оние успеси од претходно биле под водство на некои други луѓе што знаеле да го водат тимов. :eek:

Колку Мурињо и само Мурињо значел нешто се виде и во Реал Мадрид кога отиде лани, дебакл на сите фронтови освен Куп.

На крај краева од Милан сигурно немаат полош тим, и од Јуве, ама на тренерската позиција се убедливо најслаби од сите големи клубови во Европа, а и во Свет, веќе 2 години по ред. Sad but true.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
captain obvious strikes again ...

Доста серете и барате кривец, толку се можностите на Интер сезонава. Имаме многу повредени, тренер кој игра со 8 деструктивци и прави салто мортале измени.Има простор за подобрување ама не верувам дека ке се случи нешто поконкретно до следната сезона. Затоа молете се да се избориме до квалификации за лига шампиони и не очекувајте чудо од Раниери. Цел живот водел клубови со висок квалитет а ништо конкретно не освоил., Да стигне до квалификации за мене ке биде доволно.

Новара, ете ја шансата за прекин на оваа лоша серија резултати, АЛИ ако усереме и против нив да не се чудите.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.969
Поени од реакции
45.252
Nemoj cel muabet da mi go vrtis za na kraj da mi gi branis pederite branka i morati, samo toa nemoj...
Не ги бранам, али по заминувањето на Мурињо не знам за тебе, или вас, ја очекував вакво црно сценарио, т.е., суша, и не сум изненаден од ова. За тренер ко Мурињо чекавме повеќе од 15 години, и Манчини не беше нешто посебно ама тогаш немаа никаква конкуренција во лига плус и Ибра му го донесоа па не беше изводливо да не освои титула, требаше Раниери да е.
После Мурињо зар очекуваше идеален наследник ?

Ja не, али се надевав дека нешто од нешто останало од Мур, она шампионското, али јок, со Бенитез до душа бев оптимист, со Гасперини така-така, ипак лето, нова сезона, не толку јака конкуренција, али со Раниери од прв ден знаев што све не чека, ме изненади со оние 7 победи по ред, на сила, али и тогаш бев со истиот став дека газат на тенка линија и прашање на време е кога ќе го јадат дебело.

Нејсе, не претерувај со она пички мички, секој има право на свое мислење, секој има право да каже што сака во склоп со правилата и онтопик муабетов на темава, сеа ја да барам ваши мислења и да ве цитирам тука за Милито стариот, коњот, кравата, ваквиот онакивот што све сте изнапишале, не иде, и уз пут да ве изругам, ваше си е тоа, без разлика што беше далеку од вистината.

Влегоа пак у лавиринтот наречен Тренер на Интер, до наоѓањето на излезот од таа ситуација вака ќе се мачат без разлика кој игра во тимов, без тренер со шампионски карактер и муда ништо нема да направат, макар и го имале моменталниов тим на Барса.

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Ranieri objašnjava zašto izmjena Pazzini-Poli

Claudio Ranieri,u poluvremenu utakmice,mjenjao je napadača Pazzinia za Adreu Polia veznjaka. "U sredini smo previše gubili lopte - rekao je trener -a Roma je stalno vršila pritisak na naše igrače. Palombo-Cambiasso nisu uigrani toliko, trebao sam Polia. "

:facepalm: :facepalm: :facepalm:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Palombo-Cambiasso nisu uigrani toliko, trebao sam Polia. "

:facepalm: :facepalm: :facepalm:
Сега се поставува прашањето: ако Паломбо и Камбиасо не биле уиграни, зошто не започна со Поли и Камбиасо?

P.S.
Само што го видов Мота во дрес на ПСЖ и ми се стемни.

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Сега се поставува прашањето: ако Паломбо и Камбиасо не биле уиграни, зошто не започна со Поли и Камбиасо?
Едноставно немат мозок... мозокот на Раниери и тоа колку се разбира од фудбал..

Едит:

Браво Пацо...уште ова требеше... :facepalm:

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Немој да ме заебаваш за Пацини??? :facepalm:

Како што е камен последниов период,уште ова му треба ццц :гомце:

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Натпреваров со Рома подобро службено да го откажевме.Ќе беше 3-0 за нив!
Сума сумарум,кој сака нека се согласи од ова експертиве на форумов,кој сака нека не се согласи,БРОДОТ почна да тони со:
1.Заминувањето на Мурињо,
2.Продавањето на ЕТО
3.Лоша трансфер политика на управата!

Член од
23 август 2010
Мислења
39.401
Поени од реакции
113.947
Не знам што ви е чуден Пацо со цигара? Па има мал милион спортисти што пушат, Владе Дивац, Зидан, Мексез, Гечевски( за Тоше гарантирам со животов зашто му ги имам видено цигарите у соблекувална) итн итн...

Инаку за утакмицава нема да коментирам, резултатот зборува СЕ, единствено што ми преостанува е да се надевам на третото место на крајот на сезоната. За разлика од некои јас ќе го гледам Интер, ипак тоа е клубот за кој навивам уште од мал и ќе го поддржувам и во добро и во лошо... Секако, секој со свое мислење. :)

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.969
Поени од реакции
45.252
И Руни си пафка, голема работа ... мада мене ми личи на монтажа сликата али не е ни битно најискрено, ништо страшно.

Kajgana Shop

На врв Bottom