Torte Mobile
Модератор
- Член од
- 29 ноември 2007
- Мислења
- 7.099
- Поени од реакции
- 1.885
Сам ќе си го менуваш?Барам флет каблел до кај 250-300 ден за Самсунг ј700 кој има нека пише пп
Сам ќе си го менуваш?Барам флет каблел до кај 250-300 ден за Самсунг ј700 кој има нека пише пп
ДаСам ќе си го менуваш?
Да додадам и дека менувам Samsung Wave S5330 за Android телефон. Телефонот неможе да се препознае дека е користен Работи на сите картички и оди со кутијата како што е купен. Информации за телефонот можете да видите тука.Менувам Nokia E75 за HTC Wildfire (S) (препорачливо), но може и за друг, дајде понуда тука или по ПП.
Телефонот нема никаков проблем и е супер зачуван, купен од T-Mobile, оргинал Фински и работи на сите картички. Телефонот оди со кутијата како што е купен.
Подетални информации за телефонот можете да видите тука.
Доколку некој е навистина заинтересиран, можам да го сликам телефонот, но е потполно ист како на сликите подолу.
Слика 1
Слика 2
Слика 3
Слика 4
како да ти пратат пп кога покажува (Прегледот на профилот на овој корисник е ограничен со прилагодувањата за приватност) на твојот профил
Не сум забележал дека е исклучено тоа може сега слободно да пишуваат.како да ти пратат пп кога покажува (Прегледот на профилот на овој корисник е ограничен со прилагодувањата за приватност) на твојот профил
цена?продавам 2 zte racer уште година дена гаранција имаат и 2та
Стави слика од телефоните, и цена :]продавам 2 zte racer уште година дена гаранција имаат и 2та
Ај пушти ми цена на ПППродавам Samsun Galaxy Tab 10 (GT p 7510) , без 3g , со сета опрема што си иде со него. 2 месеца стар, многу малку користен, во супер состојба. Слики и ценкање на ПП.
Пиши ми и мене цена по ПППродавам Samsun Galaxy Tab 10 (GT p 7510) , без 3g , со сета опрема што си иде со него. 2 месеца стар, многу малку користен, во супер состојба. Слики и ценкање на ПП.