Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Исто така има развиено некоја језива симпатија према Маикон и Боатенг(“Погледнете, Маикон/ Боатенг, некогаш како да не си ја знае силата’’)... према Ибра е веќе геј-фиксација тоа, надиминува однос коментатор-играч. :D

Да баш сакав да пишем дека Ибра го обожава, и сигурен сум дека го смета за појак од Меси и Кикица !!

BTW

Инзаги, Тоти, Џила..... :)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Сигурен си?? ..па и овие лајкој клаваат а не читаат какво размислување имам и за натпреварите кога Интер победуваше..само да се контрало..те мислев за барем малце попаметен ама и тебе изгледа ти избега топката!
--- надополнето: 3 февруари 2012 во 04:26 ---
Плус на прв удар ми беше тимот на Милан бидејќи нив ги спомнав а Интер само два три пати во постот го спомнав како можност за да е наместен натпреварот...а Милан според мене се тешки мафиози ама во тоа не сакам да навлегувам...
Јас те сфаќам, несомненое дека местат италијаните, али не знаеме за сигурно кои се тие утакмици .. Ете јас можам да ти кажам дека интер со џенова ја намести, според мене ... во право си, можда и со лече ја наместија али оваа со палермо не можам да се сложам ...

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Исто фалат и 'Супер дербито во Италија!' 'Не очекува супер натпревар!' :eek: :vozbud:
Добровечер драги гледачи, вечерва на Сан Сиро, италијанска фудбалска класика, се сретнуваат тимовите на ____ и ____

А исто така има и некој фетиш спрема Киву. Не знам зошто не може да го каже само Киву туку на секое вели романецот Киву... романецот Киву со топката... Излегува романецот Киву.

Он топик: на Телма ќе има директен пренос од Милан - Наполи или Рома - Интер?

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Многу кратко му иде за Киву, затоа романецот вика :pos:
Звер е Бранче! :)

Член од
19 март 2011
Мислења
565
Поени од реакции
256
Македонец го кроел „Калчото“

Македонец – мозок на местенките во италијанското „Калчо“. Бил задолжен за поткуп на фудбалерите.​

Главен за италијанската истрага е Х. И. од Македонија, сега е во бегство, но според пишувањата на италијанските медиуми тој бил поважен и од најважните во резултатите на италијанската лига. Начинот на местење на резултати го добива името метод И.

Тој ги убедувал фудбалерите како да играат за огромни суми на пари. Дали целото ланско италијанско првенство ќе се прогласи за нерегуларно и ќе се поништи заради местенките на фиксерот?

Детално во вестите на Канал5 во 18.20.​

Член од
16 јануари 2008
Мислења
256
Поени од реакции
19
Ама најјако екога некој е околу шеснаесетник и овој коментира: "ХХХ има добар удар" и играчов ќе ја опали на трибини:pos:
Многу често знае да убаци и "се готви да бие" :icon_lol: не е толку моментот со опалувањето на трибини кога на пример ќе каже за некој играч кој што никат на шутнал од дистанца, ама ете тогаш му се укажала прилика и ете ти го бране антонини се готви да бие, има добар удар:D

Член од
31 јануари 2012
Мислења
48
Поени од реакции
8

Македонец – мозок на местенките во италијанското „Калчо“. Бил задолжен за поткуп на фудбалерите.

Главен за италијанската истрага е Х. И. од Македонија, сега е во бегство, но според пишувањата на италијанските медиуми тој бил поважен и од најважните во резултатите на италијанската лига. Начинот на местење на резултати го добива името метод И.
Тој ги убедувал фудбалерите како да играат за огромни суми на пари. Дали целото ланско италијанско првенство ќе се прогласи за нерегуларно и ќе се поништи заради местенките на фиксерот?
Детално во вестите на Канал5 во 18.20.

Македонска работа xD

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.800

Македонец – мозок на местенките во италијанското „Калчо“. Бил задолжен за поткуп на фудбалерите.

Детално во вестите на Канал5 во 18.20.
@Џони, ми дојде крајот !! :confused: ... :D:pos:
--- надополнето: 4 февруари 2012 во 14:41 ---

Daniele De Rossi, Alberto Aquilani, Marco Amelia and Simone Pepe, in 1998. :D
хехе оваа слика не сум ја видел до сега, прајслес !!:pipi:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ако не кажиш некоја местенка за брзо време јас лично ќе те пријавам..:D..
За утре Рома-Интер очекувам точен резултат да ни соопштиш ..бидејќи веќе кривично ќе почнат да те гонат и ќе лежиш повеќе затвор од Мустафа поради убиството на Ахмет Моран во Ask ve Ceza..:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom