F
FuckYouAll
Гостин
Daniele De Rossi, Alberto Aquilani, Marco Amelia and Simone Pepe, in 1998.
Исто така има развиено некоја језива симпатија према Маикон и Боатенг(“Погледнете, Маикон/ Боатенг, некогаш како да не си ја знае силата’’)... према Ибра е веќе геј-фиксација тоа, надиминува однос коментатор-играч.
Јас те сфаќам, несомненое дека местат италијаните, али не знаеме за сигурно кои се тие утакмици .. Ете јас можам да ти кажам дека интер со џенова ја намести, според мене ... во право си, можда и со лече ја наместија али оваа со палермо не можам да се сложам ...Сигурен си?? ..па и овие лајкој клаваат а не читаат какво размислување имам и за натпреварите кога Интер победуваше..само да се контрало..те мислев за барем малце попаметен ама и тебе изгледа ти избега топката!
--- надополнето: 3 февруари 2012 во 04:26 ---
Плус на прв удар ми беше тимот на Милан бидејќи нив ги спомнав а Интер само два три пати во постот го спомнав како можност за да е наместен натпреварот...а Милан според мене се тешки мафиози ама во тоа не сакам да навлегувам...
Добровечер драги гледачи, вечерва на Сан Сиро, италијанска фудбалска класика, се сретнуваат тимовите на ____ и ____Исто фалат и 'Супер дербито во Италија!' 'Не очекува супер натпревар!'
хахахаха не го прежалипрема Ибра е веќе геј-фиксација тоа, надиминува однос коментатор-играч.
Многу често знае да убаци и "се готви да бие" не е толку моментот со опалувањето на трибини кога на пример ќе каже за некој играч кој што никат на шутнал од дистанца, ама ете тогаш му се укажала прилика и ете ти го бране антонини се готви да бие, има добар ударАма најјако екога некој е околу шеснаесетник и овој коментира: "ХХХ има добар удар" и играчов ќе ја опали на трибини
Македонец го кроел „Калчото“
Македонец – мозок на местенките во италијанското „Калчо“. Бил задолжен за поткуп на фудбалерите.
Главен за италијанската истрага е Х. И. од Македонија, сега е во бегство, но според пишувањата на италијанските медиуми тој бил поважен и од најважните во резултатите на италијанската лига. Начинот на местење на резултати го добива името метод И. Тој ги убедувал фудбалерите како да играат за огромни суми на пари. Дали целото ланско италијанско првенство ќе се прогласи за нерегуларно и ќе се поништи заради местенките на фиксерот? Детално во вестите на Канал5 во 18.20.
И со чизми
Dino Manuzzi
За овде излеа портокалова топка ќе требит.
@Џони, ми дојде крајот !! ...Македонец го кроел „Калчото“
Македонец – мозок на местенките во италијанското „Калчо“. Бил задолжен за поткуп на фудбалерите.
Главен за италијанската истрага е Х. И. од Македонија, сега е во бегство, но според пишувањата на италијанските медиуми тој бил поважен и од најважните во резултатите на италијанската лига. Начинот на местење на резултати го добива името метод И.
Тој ги убедувал фудбалерите како да играат за огромни суми на пари. Дали целото ланско италијанско првенство ќе се прогласи за нерегуларно и ќе се поништи заради местенките на фиксерот?
Детално во вестите на Канал5 во 18.20.
хехе оваа слика не сум ја видел до сега, прајслес !!
Daniele De Rossi, Alberto Aquilani, Marco Amelia and Simone Pepe, in 1998.