Прилеп - Скијање низ град! :)

јас не ги знам баш точно кој се на санката...ама снимателов го знам(не да живеам туку онака на фаца..)и не е сељак.. како шо кажав погоре она го прави на зафрканција , најверојатно мисли дека е смешно тоа..незнае дека од други градови кога ќе видат клипов различно ќе сватат

Абе смешно не смешно, не е играчка ова. Ептен лесно можи да се случи да забега санката на другата лента и ако има кола од таму, нема кочење на снегов. Недајбоже.

Абе на прилепчани само тука умо му брчи, шо нема да најдиш по улициве

Убо си напраеа бе шо му фали вие шо мрчите немате му*а да го напрајте ова.А прилепчано го видовте здраве нездраве истата вечер на булевар со санката? Лудило беше три пати падна :D

Моооре памет еј, мене никад не би ми текнало у град да се санкам
:facepalm:

овие не еволуирале до крај...

Хммм.... А што ако излезе некој човек пред возачот и мора да застане!? Овие двајцата отидоа газ преку глава, хаха...

На шо банани ли биле овие :D
-абе пред ова незнам од кој тип и модел банани лапнале ама после ова
им препорачувам добар избор на “задна“ декустација од сите модели на
и тоа свежи ОН ЛАЈН бананос а поради времето богами и салам укочени.
место на декустација- шутка во првите 6 дена. Терапија “ 3 на ден по 2.
после јадење.Со забрана за нанесување на други супстанци и кремови.
потоа 30 дена во - идризово Терапија на ‘6 часа по 1 он лајн + вазелин.
-кој беа имињата -

Ц.ц.ц неможам да ве разберам , да се случеше ова некаде надвор од Македонија ( пр: Русија ), ќе беше сосема нормална појава и никој немаше да се плука по Прилеп и Прилепчани .
Дечкиве одлучиле малку да се заебаваат, што тоа често изумира кај нас ( сите киснат пред PC ) и веднаш ги осудувате ( демек ненормални биле, и триста други работи ).

Бравос !

уште еден доказ дека Дарвин бил во право

...и дека еволуцијата почнала токму од Прилеп (кој како си заминал...станал ЧОВЕК)
Бравос!! Можите на Прилеп и Прилепчани да му се фатите за .!.

Се јавија локал патриотите.

Без разлика кај се прават вакви работи, очајни се и воопшто не се смешни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom