Прилеп - Скијање низ град! :)

Ок бе,начин на забава и трошење на слободното време. Секој си има различни свајчајна шо е граЦки понашај и начин да бидиш интересен и шо е сељачки да бидиш....

Си се снимиле и си се качиле на јутјуб.Сами си сноса одговорност. Чим некој му дал лекарско уверение,а воедно и возачка,сигурно некој проценил дека се доволно паметни и здрави во мозоко за да бида учесници во собрајчајо. Па кој кур даваат лекарско уверение дека се у реду ако не се!?!?!
нека провера таму,а не само 2000 денари да ти ги лапна (ееееј кај заминав со темава во ЗДРАВСТВО кај Тодоров) :D

А дека сега се "наши" демек треба да се произнеса сите можни свајчајна и мудрости. Какви се клипој крепа серверине од јутјуб,ехеееее.....

Интересно ќе беше од факултет надолу да засилеа, да засилеа, да засилеа и наеднаш да се пуштеа

80 km/h??

128691916642437776.jpg

од утре че си играм гта по улицине...и то лајф.....

Можеби ти изгледа смешно, ама да си прилепчанец со нешто повисок IQ од просекот во Прилеп, ова ќе ти биди кретенизам невиден.

Смешни ми се бе пцовките било да се градски, селски или сељачки - соодветсвуваат со атмосферата. Не општам - секаде има поединци не значи дека и мнозинството е исто. Незнам како ви е на вас другите Прилепчани :D мене замислата на типците ми се допадна - реализацијата можела да помине и подобро
А зошто ова ви е глупост?! Ајде, од сообраќајно прописен аспект ДА - можело и повеќе да внимаваат... но коа ќе ми текне дека овој напатен народ е секојдневно преоптоварен со општествени трауми, опкружен од интернет зараза и опседнатост од социјални мрежи - ова е баш cool.
Налет што еднаш во 50 години ни наврнува асален снег - туку и заборавивме веќе што е воопшто забава :facepalm:

п.с. нема секој пари да си дозволи зимовање - па мора вака да крпи !!! :)

Смешни ми се бе пцовките било да се градски, селски или сељачки - соодветсвуваат со атмосферата. Не општам - секаде има поединци не значи дека и мнозинството е исто. Незнам како ви е на вас другите Прилепчани :D мене замислата на типците ми се допадна - реализацијата можела да помине и подобро
А зошто ова ви е глупост?! Ајде, од сообраќајно прописен аспект ДА - можело и повеќе да внимаваат... но коа ќе ми текне дека овој напатен народ е секојдневно преоптоварен со општествени трауми, опкружен од интернет зараза и опседнатост од социјални мрежи - ова е баш cool.
Налет што еднаш во 50 години ни наврнува асален снег - туку и заборавивме веќе што е воопшто забава :facepalm:

п.с. нема секој пари да си дозволи зимовање - па мора вака да крпи !!! :)
Toчно така но овде има многу поединци шо освен компјутер не виделе ништо друго, па се друго глупо му изгледа...

Toчно така но овде има многу поединци шо освен компјутер не виделе ништо друго, па се друго глупо му изгледа...
То прееска му викам да пријателот слушаш бе море? Не бе шо? Е не слушаш, и јас не слушам да ти ебам ситуацијата глупа ни лујџе ни нелујџе низ градов,порано улициве полни беа ко че заврнеше снег...не е за секој компјутер.

То прееска му викам да пријателот слушаш бе море? Не бе шо? Е не слушаш, и јас не слушам да ти ебам ситуацијата глупа ни лујџе ни нелујџе низ градов,порано улициве полни беа ко че заврнеше снег...не е за секој компјутер.
Ај то за фубал теренче неможевме слободно да најдиме од цел град сега пес надвор нема //

Во право си... изнакиснат од то снего сум се врајчал после саати мавајне со топки снег или прајње лизгајци, па кој подолга че ја напрај и такви-ми-ти работи... Сега помило им е дома да дремат на топло и на интернет.

ова со пцовкиве со плешкиве го кажуваат на зафрканција . значи не се некои сељаци децава и да му е она нормално зборување... го прават мислеќи дека ќе биде посмешен клипов :tapp:
а во право сте дека подобро да чутел на клипов снимателов него ли вака..

ова со пцовкиве со плешкиве го кажуваат на зафрканција . значи не се некои сељаци децава и да му е она нормално зборување... го прават мислеќи дека ќе биде посмешен клипов :tapp:
а во право сте дека подобро да чутел на клипов снимателов него ли вака..

Го знам еднио на санката, подолго време прајме здраво а ич не ми текнува како се знајме...остарев да сибам веков.

Струга моментално двајца на санка врзана за стоеден саат време вртат по град :))))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom