Фан Клуб: Интер

Браво бе Ранокиа големо дрво бил, нема подобар тандем Лусио-Самуел, незнам зошто не играше Самуел.
Многу голови а само еден бод..
Со Палермо од можни 6, само 1бод оваа година..
Иначе браво за Паломбо, каква топка пушти до Занети (y)

Не го гледав натпреварот, ама нека има снег наредно коло во противничка половина. На милито така најдобро му иде. Ама на одбранава така не :)

p.s. Ама теренот ви го видов. Миланско лизгалиште:icon_lol:

Свака част за Раниери, 7 по ред теpа и Се испосра у 2 натпревари кои навидум беа убер лесни за Интер.
Серсе Козми и овој другиов старец историја испишаа против Интер, па како што разбрав и Милито го извадил а даде 4 гола за да влезе Зарате.

Милито у полумртво стање е бољи од Зарате. :facepalm:

А 4-4 а 1-6 исто ми се фаќа, ова е рамно на пораз, на голем пораз, типично за лузерот, ништо чудно, ништо невообичаено, тешка напаст е за тимов, тешка.

inter-ranocchia.jpg

Ах бре дете :facepalm:

Шо напраиле Ранокија и Цезар ?

Искрено мислев дека нема да има голови или некој 1 гол несакајќи, али ме изненади резултатов и боље да ја дадоа оваа утакмица на телма мислам дека убава вечер ќе беше исполнета со голови без разлика што заврши нерешено... Ако може некој да ги постира головите да ги видиме, благодарам однапред..

Шо напраиле Ранокија и Цезар ?

Па Цезар мишто посебно , без ниту една одбрана прими 4 , жал ми е .
А Ранокиа и Лусио изглеа уште го бараат Миколи , дека им бегаше цела утакмица .

Ранокија очаен али Раниери уште ПООЧАЕН.
Ај за Снајдер што го смени ок, али да го вадиш Милито кој дава 4 гола а на терен да ја оставиш шупелкана што немаше 2 паса дадено цела утакмица а не па да шутне кон гол, абе мамицата твоја мамина. :mad:
И остајте го Зарате, не е у форма ок, али сега да го ругате што не дал гол за 3 ипол минути игра се глупости.
Нека не го вади како Пацини па тогаш да искоментираме како што треба, а не вака игра по 4 минути и дрво бил, па ќе биде и Меси стави го нема 2 паса да направи.
П.С. Хакан Шукур и Вентола беа боље од дрводелецов Пацини. :гомце:

Искрено мислев дека нема да има голови или некој 1 гол несакајќи, али ме изненади резултатов и боље да ја дадоа оваа утакмица на телма мислам дека убава вечер ќе беше исполнета со голови без разлика што заврши нерешено... Ако може некој да ги постира головите да ги видиме, благодарам однапред..

Да бе очи да извадевме од тоа снегот, не знаеш кај е топката

Инаку браво за Милито, другото не е за спомнување :)

Ни на крај памет ваква утакмица, ја гледав кај другарче на Sky и пак топката едвај се гледаше па им завидувам на оние што се мачеле со стрим.

Милито побудале, мада голот кога го седна Вивиано беше од офсајд. Жулио смрзна на гол , не успеа ни една топка да фати , Ранокиа очаен, Пацини исто така.
Е сега иде на ред Ранко, неможам да разберам како бре го вадиш Снајдер и Поли... после Милито тие двајца беа на висина на задача.
Очекував утакмицава од 0 до 1 гол ама одамна немам гледано трилер утакмица, и поради фамозните планови на Раниери после толку мачење само бод против палермо. Лошо.

Паломбо немаше многу време да се докажува ама топката што ја прати до занети за 4 гол на Милито беше ремек дело.

Еве го моментот што се утепав од смеење:

Жал ми е за Милито, 4 гола дал ( цар царосан :cuc: ) ... не тепаа, срамота.
Оби ин ... Снајдер аут, СНАЈДЕР, па дај бе, абе колку и да е лош, не може Оби подобро од тоа. За Зарате не коментирам ништо против него, ама зашто Милито бре, не требал ни Пацини, ОЧАЈНО му требаа 3 бода, ОЧАЈНО, што кур бранеше, а пораз а нерешено ИСТО е, удри све на една карта и то је то.

Џабе праиме муабет, џабе нервози, не вреди, Раниери е во прашање, се надзираше ваков епилог, ваљда тек сеа ме сваќате зашто реков дека он е заканата број 1 за нас, после сите останатите конкуренти. 20 години истиот лузер е, непроменет, сигурно не е Интер тимот што тоа ќе го смени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom