Фан Клуб: Интер

Ја гледав цела утакмица во кладилница,од 4 гола 3 (2 слични на Миколи)примивме по контра напад и еден од корнер,а на крај ме изнервира измената која ја направи лузерот,на 4-4 он го вади Милито а го става Зарате :tapp:,епа како сакаш после да победиш не ми е јасно !!! Иначе много добра топка даде Паломбо до Занети кога до даде Милито 4 гол,се гледа дека доведовме добар играч,Снајдер се трудеше доста иако направи неколку грешки,уште не ми се верува како прокоцкавме победа !!!

Па пи*ка му материна. Немаат ли овие у Италија портокалови топки(бар со такви се игра на снег најчесто)

Головите еве ви ги. Топката од Паломбо ја нема, скратена е цела акција
Браво за Милито, а и воопшто за резултатот кој изобилува со доста голови.

Со лузер на клупа ништо не правиме,уште при првите утакмици го видов каков идиот е али мислев ке се поправи,сепак Раниери си остана ист а ние ке се нервираме јбг! Дефинитвно он незнае како се иде на победа,по дефанзивен тренер немам видено од Раниери (најглупо е што има избор од креативни играчи а не ги игра)!

Раниери е виновен исто толку колку што се сите во одбраната. Абе ќе му дозволам на тоа никаквото Миколи да ми трча, да ми праве потези. Бегај таму. И ете ја таа офанзивна игра со игнорирање на одбраната. Тоа е едина грешка на Раниери, требаше поздрава одбрана, остајте вие фантазии за офанзивен фудбал, тоа не е за Интер, нема таква филозофија Интер како клуб. Не се бранеше тимот ни во еден момент, го гледав цел натпревар... колку шо се гледаше. Раниери прв на тапет, одма тој е крив. Измените дали биле глупи или не е ирелевантно, до тогаш требаше 3-0 да биде а не тек ќе победуваме. Тоа е тоа, барем не ослободија од стрес, ќе уживаме натаму во лигата.

Кој офанзивен Интер јас не знам, да немаше снег прашање е дали ќе дадеа 1 гол.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Пак лош резулат.
Со победи над Лече и Палермо ептен ке се доближевме до врвот,ама јбг таков е Раниери ке се доближи и после за една недела 3 порази и те врака назад од кај што си почнал.
Трето место е доволно за сезонава.
П.С. Браво за Милито. Последен што постигна 4 гола во една утакмица за Интер,мислам дека беше Виери.

Се покажа Раниери во 85 колку е офанзивен со замената Милито/Зарате, си рекол 4-4 добро е што ке напаѓам:tapp:

Ги глеам сеа головиве, и овој Цезар ептен ветрушка бил, за вториот и четвртиот мораше подобро да реагира, класична нула и он денес. И Маикон за третиот гол, што к*р правеше, го глеаше Балцарети ко муле некое ...

Леее абе Миколи метро и желба за растење да ми даде гол со глава, ќе идам ќе се убијам :facepalm:

Пак лош резулат.
Со победи над Лече и Палермо ептен ке се доближевме до врвот,ама јбг таков е Раниери ке се доближи и после за една недела 3 порази и те врака назад од кај што си почнал.
Трето место е доволно за сезонава.
П.С. Браво за Милито. Последен што постигна 4 гола во една утакмица за Интер,мислам дека беше Виери.

Да, да...против Бреша

Цезар за 4 гол сигурен сум дека е крив,али за 2 неможеше бидејки премногу прецизно беше упатена!

Ранокиа е главен виновник за голот што го даде Миколи со глава, наместо да исфрли на нивна половина или у аут или кај било ,, му ја подари на Балзарети. Центаршут добар и Гол.

За 2 дена Рома. Со Господ напред.

Измената на Раниери...
395507_358984350781246_195850753761274_1400185_65087050_n.jpg

Kambi :cuc:
Snajder :cuc::cuc:
Poli :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
Milito :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Ranokija, Ranieri, (edna greska na nagatoko, golot so glava na mikoli) i Cezar ni go izebaa natprevarot.

Ovoj Pazzini smeshen mi e mnogu.

Mnogu iznenaden od Poli, ne znam sto kur sme go zele Paloma, dodusa pred da go gledam Poli vaka asalno da igra voopsto ne mi bese jasen potegot na Paloma, sega uste pomalku, odbrana dobar, napad dobar, pasovi so Snajder dobro i toa, chudo, bravos.

Milito e car da go ebam vo taa facata grda. Koe chustvo za gol ej... Ti ebam i ibra i sve, vakov Milito ni za 2 etovci nejkam.

Isto i Snajder izigra dobro deneska, epten se trudese na Pazzo da mu podade topka, ama aj se trudel ovoj kaj sto e baven i tie topki sto gi primase, gi oddbivas ko kancer da imaat.

Cezar niedna intervencija za golovite, barem da skokase malce, ama i ne e bas kojznae kolku kriv, ovie drvjata kako go ostavaa Mikoli da seta. I na kraj, definitivno natprevar na koj Ranokia treba da zaboravi, ne znam shto mu beshe. Ne deka e jak mnogu, ama ova deneska beshe....

Иначе од Пацини немаме никаква корист во оваа формација,исто како да не игра.Снајдер го играше крило така да толку може на таа позиција,не требаше да го вади ни него ни Милито али тоа е ,изгубивме значајни бодови заради Раниери јбг!

Inaku, da gi dobievme predhodnite 2 uber lesni natprevari, sega ke bevme pozadi Milan so samo eden bod. Botovi edni, nekogas e krivina na trenerot, ama ponekogas e na celiot tim. Da zagubish od leche, pa i neresheno doma so skapan tim na Palermo, nema objasnuvanje za ova. Ajde trenerot ko trener glupa taktika, ama da nema nieden igrach da dade gol i da trcha malce poveke od sto treba, toa e toa... ne znam dali ke igrame vo LSH slednata sezona... Koga bi imal muda Morati bi go izbrkal Ranieri sega, i neka mu dade eden chek od 1 milijoni evra za sedumte pobedi...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom