- Член од
- 16 април 2010
- Мислења
- 2.558
- Поени од реакции
- 1.503
Чист пример на кукавичлак. Само кукавици палат знамиња, верски објекти и тепаат луѓе кога се во мнозинство. Тоа важи за сите.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
која провокација? Што тер провоцира? Кој е твојот американски проблем?a t
a ti da razberes deka vie prvi pocnavte so provokacii?
А вие барем еднаш да реагиравте "нормално", а не како да сме во среден век бидува ли?a t
дел од нив се во 6ти векА вие барем еднаш да реагиравте "нормално", а не како да сме во среден век бидува ли?
Да бе да, ко денес да беше памтам... кога игравме на европско во кошарка, сите ,,нивни'' Реал ја гледааНемој така бе навивале они за Македонија кога играла на првенства ама зачуле дека има некоја навредувачка мелодија и оттогаш прекинале да гледаат па сега "наша" била репрезентацијата![]()
Многу напредни ги направи ти. Уште се како племиња, значи праисторија. : )дел од нив се во 6ти век
Земи жали се..Ти брани некој?Чудно е како вие албанците сте секогаш во туѓа држава,и се нешто се жалите..Ајде сега ние да земеме да се жалиме уште од времето на комунизмот!
Зборуваме за тоа што го направија глупавите вевчанци и пиромани! Не ми мешај овде 2001...
Во овој случај ако се казнат нека се казнат сите...а не само тоа на комшијата да, бидејќи моето боли...епа ќе боли ако си го барал!
Пред некој ден откриле што е тоа оган ама излеа им требит време да научат за што служи.Многу напредни ги направи ти. Уште се како племиња, значи праисторија. : )
Да бе да, ко денес да беше памтам... кога игравме на европско во кошарка, сите ,,нивни'' Реал ја гледаа![]()
Да, нека пробаат на себе најдобро ќе дознаат за што е.Пред некој ден откриле што е тоа оган ама излеа им требит време да научат за што служи.
kako prvo dve nedeli bea dovolni da razmislite da se izvinite i vlasta da prezeme merki toa ne se sluci pa sega ete posledici koi ni jas ne gi podrzuvam ama toa e toa vtoro vo svajcarija nikoj ne mi zabelezal zosto zenami nosi hijab ili zosto imam brada i sl.plus zenami e itajlanka koja prifati islam i nikoj ne i zameri.treto ne ste stasani do svajcarcite zatoa sto ne cekaat dve nedeli za da prezemat merki za nekoe delo ednakvo dejstvuvaat za site ne cekaat da dojde do konflikt pomegu graganite tuku dejstvuvaat pred da se sluci istoto.isto i vo ch mozam da se pozalam dokolku nesto ne e vo red ima i koj da me soslusa sto vo mkd ne e mozno vlastite vo mkd trebase da reagiraat na vreme za da ne dojde do vakvi slucki ama ne im se stanuva od fotejla ubavo im e znaci ne si ja vrsat rabotata kako sto treba vo ch se funkcionira perfektno i za site zakonot e ist e sega koga se sluci sto se sluci e veke kasno vlastite veke ednas neka prezemat merki i neka ne cekaat da padne krv ama na kogo ke kazesАко НИЕ први почнавме да ги навредуваме вашите ‘‘чувства‘‘ со карневалска маска , зошто не си организирате и ВИЕ еден карневал, па маскирајте се како што сакате и на тој начин навредувајте ги нашите чувства.
Карневалот беше пред 2 недели, зар сега ви текна дека сте навредени, се прашувам само кој ви кажа за такво нешто, по што самите не сте толку паметни да размислите.
Со оглед дека ВИЕ први почнавте да палите државен симбол, па пишувате графити на црква, палите цркви, со тоа вие почнувате да ги наредувате нашите чувства.
Зошто во Швајцарија никој не запали швајцарско знаме кога изгласаа референдум за забрана на минариња??? или тогаш не ви беа навредени вашите чувства, или само во Македонија можете да лаете дека сте навредени?
хех па ти...
... да игра за Раљ Мадрид се разбира, го сака тоа...
Сеа може ќе ме обвинат за видеово...![]()