Македонија на Олимписките игри во Лондон 2012?!

• Креатор на темата Креатор на темата Da J
  • Време на започнување Време на започнување
Нов Зеланд е силна екипа се играше турнир тука во Скопје кој памти знае, имаат Срби во раководство имаат и двајца Срби во екипа, не се наивна екипа и тешко ќе се победи... Со Ангола нема што да се бара тие немаат ни висина ниту техника, под кош ќе ги растуриме..

Ангола и Нов Зеланд.. Овака по име не ми личат на страшни репрезентации, скоро никогаш ги немам гледано и немам реална претстава колку се јаки.. само да го пазат БО во мечот со Ангола да не го изгубиме :pos:

:pos:Lele stvarno , nasive namesto da dodavaat do Bo koj bese prepoznatliv, sega imaat uste 5Bo, da ne pocnat niv da im dodavaat :icon_lol:

Ангола и Нов Зеланд.. Овака по име не ми личат на страшни репрезентации, скоро никогаш ги немам гледано и немам реална претстава колку се јаки.. само да го пазат БО во мечот со Ангола да не го изгубиме :pos:
Ти да не си расист? :pos:

Ako site ekipi imaat ist broj bodovi togas ke bide gusto :eek:.Ubavo sto igrame na posledniot den od natprevarite po grupi i so Angola da ja imame pod kontrola situacijata vo nasata grupa.

Ама НБА ѕвезди имаат, жими таквиов, Германија го има Новицки и ја плескаат сите, што може еден играч и тоа треторазредна ,,ѕвезда,, Пак ќе кажам, со добри подготовки, пласманот ни е многу близу.

Реално до полуфинале не би требало да имаме којзнае каков проблем......е веќе во полуфианел ќе има колење меѓу Европа

2 July Angola
22px-Flag_of_Angola.svg.png
vs.
22px-Flag_of_New_Zealand.svg.png
New Zealand http://en.wikipedia.org/wiki/Poliedro_de_Caracas
3 July New Zealand
22px-Flag_of_New_Zealand.svg.png
vs.
22px-Flag_of_Macedonia.svg.png
Macedonia
4 July Macedonia
22px-Flag_of_Macedonia.svg.png
vs.
22px-Flag_of_Angola.svg.png
Angola

Или први ќе бидеме, или први ќе се вратиме дома :D
Aли у секој случај добро би било да има уште у четвртфинале битки на европскиве држави. Секако под услов ние да не бидеме една од нив :)

Треба да ги прегазиме во првава група сите со Нов Зеланд ќе се помачиме но ќе тепаме,понатаму во 1/4 без проблем треба со Кореа таму лесни се а во 1/2 се е можно..

Треба да бидеме задоволни од групата но со никакво потценување на Нов Зеланд. Ги гледав лани, имаат одлични шутери за 3 поени и играат добра кошарка.
Сепак, ако имаме добри подготовки, ако сите бидат здрави и без повреди, и најважно...ако го имаме БО, би требало да немаме никакви проблеми до полуфиналето.

Ги одбегнавме Венецуела и Порто Рико имаме срека ни се падна лесна група.Само да не ги потценат и одиме!!
3 победи не делат од историја :)Финалето не е битно тоа само формално ке се игра,вистинското финале е тоа за 3то место :D

Ги одбегнавме Венецуела и Порто Рико имаме срека ни се падна лесна група.Само да не ги потценат и одиме!!
3 победи не делат од историја :)Финалето не е битно тоа само формално ке се игра,вистинското финале е тоа за 3то место :D

Нема финале, само натпревар за 3 место се игра...

Со играта од Литванија, Нов Зеланд го папаат 20 разлика па што сака нека биде.
Нов Зеланд да не ги потценувале. :facepalm:
Само се молам на Господ да не ја менува концепцијата на игра Лазовски, затоа што ако нешто смени ќе биде многу тешко и до полуфинале да стигнеме.

Нов Зеланд е силна екипа се играше турнир тука во Скопје кој памти знае, имаат Срби во раководство имаат и двајца Срби во екипа, не се наивна екипа и тешко ќе се победи... Со Ангола нема што да се бара тие немаат ни висина ниту техника, под кош ќе ги растуриме..

Според мене Ангола се понезгодни, никогаш не знаеш на што си со црнците... :icon_lol:

Со играта од Литванија, Нов Зеланд го папаат 20 разлика па што сака нека биде.
Нов Зеланд да не ги потценувале. :facepalm:
Само се молам на Господ да не ја менува концепцијата на игра Лазовски, затоа што ако нешто смени ќе биде многу тешко и до полуфинале да стигнеме.

Нов Зеланд едвај ги победивме 1-2 разлика во БТ пред 1 година, сепак ниту една репрезентација не е за потценување :) Реално гледано, групава и вкрстувањето се супер, мислам дека со пожртвувана игра како во Литванија блиску ќе ни бидат ОИ...

Според ова што го зборите дека Нов Зеланд биле понезгодните - среќата е во наша полза. Они најверојатно ќе бидат изморени од дуелот со Ангола, па ние ќе ги начекаме следниот ден, ќе ги тепаме и после со поголем морал ќе играме следниот ден со Ангола за победа (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom