Македонија на Олимписките игри во Лондон 2012?!

• Креатор на темата Креатор на темата Da J
  • Време на започнување Време на започнување
мтв1 и да само кај тебе е изгледа :pos:

Ццц, еве сега ми се префрли. Телевизоров ми е на некои дроги, дефинитивно.:eek:
--- надополнето: 31 јануари 2012 во 23:03 ---

Не бе, добро е сега, еве го, го гледам овој што ламоти.

Вкрстуваме со Ц2 значи ако сме први во нашата со вториот од таму, па после веројатно победникот со Грција.

Штета што нема да има наши навивачи таму.

Ццц, еве сега ми се префрли. Телевизоров ми е на некои дроги, дефинитивно.:eek:
--- надополнето: 31 јануари 2012 во 23:03 ---

Не бе, добро е сега, еве го, го гледам овој што ламоти.

Ако има некој до тебе, кажи им сеа: „Глеј у Д ќе се паднеме со Нов Зеланд и Ангола!“ :pos:

Ако има некој до тебе, кажи им сеа: „Глеј у Д ќе се паднеме со Нов Зеланд и Ангола!“ :pos:

Отиде тој воз!:icon_mrgr:
Мислам дека е поволна групава, барем вака од око, сигурно нема да биде лесно, особено откако ќе дојде вкрстувањето...:cenzura:

Убава група... реално имаме шанси да стигнеме до 1/2 финале. После тоа е колежот помеѓу Европејците :sneaky:
Лелееее рапов Венецуелски :pos::pos:

Нов Зеланд и Ангола, па најверојатно Доминиканска Република, па полуфинале со Литванија...
Смрди на дуел за трето место со Грција кој ќе решава за Лондон 2012... :vozbud:

Нов Зеланд се секогаш незгодни, а главната ѕвезда им е Кирк Пени, страшен поентер (мини-Наваро верзија). Ангола се најнезгодната селекција од последниот шешир и се редовни учесници на светски првенства како шампиони на Африка.
За понатаму Доминиканска Република ќе биде значително ослабена без нивниот најдобар играч Ал Хорфорд... Сепак и без него може да бидат незгодни со своите 2 НБА играчи - Чарли Вилануева од Детроит и Франциско Гарсија од Сакраменто.
Со европските селекции веќе се имаме чукнато, така што тука сите си знаеме што не чека...
Ај со среќа нека е...

Штета што нема да има наши навивачи таму.

Има полно „нашинци“ што живеат по Америките, ако по толку години рмбање таму не можат да платат еден авион или што и да е за да дадат поддршка, не знам што да кажам :)

А и Касандра дојде на Градски, знае дека е сакана тука, може барем едно знаме да развее :pos:

Вкрстуваме со Ц2 значи ако сме први во нашата со вториот од таму, па после веројатно победникот со Грција.

Со Литванија вкрстуваме, ја ставив шемата погоре, види. :)

Оваа пее или фристајл раскажување е !? :pos:

Како да гледавме кошарка со две продолженија. :pos:

Нека каже после некој дека јас не сум била музикална, ќе му ја пуштам типкава, ОДМА!:icon_mrgr:

Znaci vaka :

Ako bideme prvi vo grupata igrame vo cetvrtfinale protiv Dominikanska Republika / Juzna Koreja
Vo polufinale igrame so edna od ovie Litvanija/ Grcija/Portoriko(moe mislenje Grcija)

Ako bideme vtori igrame protiv Rusija vo cetvrtfinale
Vo polufinale so Nigerija/Grcija/Portoriko(moe mislenje Portoriko)

Znaci vaka :

Ako bideme prvi vo grupata igrame vo cetvrtfinale protiv Dominikanska Republika / Juzna Koreja
Vo polufinale igrame so edna od ovie Litvanija/ Grcija/Portoriko(moe mislenje Grcija)

Ako bideme vtori igrame protiv Rusija vo cetvrtfinale
Vo polufinale so Nigerija/Grcija/Portoriko(moe mislenje Portoriko)

Така е.

Ангола и Нов Зеланд.. Овака по име не ми личат на страшни репрезентации, скоро никогаш ги немам гледано и немам реална претстава колку се јаки.. само да го пазат БО во мечот со Ангола да не го изгубиме :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom