Рудници и
ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Многу ме интересира по што познале дека се христијани, ако никој не знае кои се??
Биле со крстот на челоИли им пишувало на чело,ние сме христијани,ама мразиме цркви и крстови.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу ме интересира по што познале дека се христијани, ако никој не знае кои се??
Биле со крстот на челоИли им пишувало на чело,ние сме христијани,ама мразиме цркви и крстови.
Се надевам не си на некоја раководна функција во државава и дека нема некој таков да ти го послуша советов.Ситуацијата се смирува со испраќање на Единици за Брзо Распоредување и апсење на вахабистите. Доста разговори со овој провокатор Мерко!
А апсењата кој ќе ги направи, рамковните полицајци со три месеци обука? Затоа ги барам ЕБР, во места во кои постојат исламски екстремисти, кои сред бел ден палат знамиња, спречуваат пожарникари мора да се оди со специјалци ноќе.Се надевам не си на некоја раководна функција во државава и дека нема некој таков да ти го послуша советов.
Таа постапка би била најпогрешната од сите можни на цел свет. Со неа кај мене (и останатите Албанци/Муслимани) во земјава само ќе се засили чувството дека владините институции отсекогаш проблемите на Македонците со другите националности/религии кои живеат во земјава ги решавале и ги решаваат со сила, додека пак за проблемите на другите националности/религии кои ги имаат со Македонците ниту чуле, ниту виделе.
Ова е деликатна ситуација која најмалку од се бара ангажирање на ЕБР. Оваа ситуација (според мене) бара апсења од неколку страни (кој за ширење верска/расна/етничка нетрпеливост, кој за палење знаме...) и носење на правдата до крај, со само една цел а тоа е вакви постапки од ниедна страна да не се повторат. Само така ќе бидат и волкот сит и офците на број.
Се надевам не си на некоја раководна функција во државава и дека нема некој таков да ти го послуша советов.
Таа постапка би била најпогрешната од сите можни на цел свет. Со неа кај мене (и останатите Албанци/Муслимани) во земјава само ќе се засили чувството дека владините институции отсекогаш проблемите на Македонците со другите националности/религии кои живеат во земјава ги решавале и ги решаваат со сила, додека пак за проблемите на другите националности/религии кои ги имаат со Македонците ниту чуле, ниту виделе.
Ова е деликатна ситуација која најмалку од се бара ангажирање на ЕБР. Оваа ситуација (според мене) бара апсења од неколку страни (кој за ширење верска/расна/етничка нетрпеливост, кој за палење знаме...) и носење на правдата до крај, со само една цел а тоа е вакви постапки од ниедна страна да не се повторат. Само така ќе бидат и волкот сит и офците на број.
Оваа ситуација (според мене) бара апсења од неколку страни (кој за ширење верска/расна/етничка нетрпеливост, кој за палење знаме...) и носење на правдата до крај, со само една цел а тоа е вакви постапки од ниедна страна да не се повторат.
Што апселе бе,вошки ? Знаеме ако отидат таму рамковни што ќе се случи,ни апс ни бутур.Да, рамковните се совршени за таа задача. Апселе и порано, не им е првпат. Во минатото апселе политички неистомисленици, овој пат можат да апсат од страна на правдата односно по некој ракометар и пироман на знаме. Си има уставни правила за тоа, ништо страшно.
чекај бе нешто не ми си јасен или јас нешто имам пропуштено,гледам нешто серите за ракометариве, со што тие ве испровоцираа, дај објасни нешто изгледа сум пропуштил.Да, рамковните се совршени за таа задача. Апселе и порано, не им е првпат. Во минатото апселе политички неистомисленици, овој пат можат да апсат од страна на правдата односно по некој ракометар и пироман на знаме. Си има уставни правила за тоа, ништо страшно.
Е тоа е проблемот, кога мнозинството очекува од државата да биде држава само затоашто на нив така им одговара, и цело време се нешто забораваат дека таа држава треба да биде држава и за малцинството.Абе држава е ова бе,оди запали знаме во некоја од соседниве држави,нема од затвор да мрднеш бе а камо ли црква !
Си пропуштил многу.чекај бе нешто не ми си јасен или јас нешто имам пропуштено,гледам нешто серите за ракометариве, со што тие ве испровоцираа, дај објасни нешто изгледа сум пропуштил.
Е тоа е проблемот, кога мнозинството очекува од државата да биде држава само затоашто на нив така им одговара, и цело време се нешто забораваат дека таа држава треба да биде држава и за малцинството.
Оди во Германија и на заебанција почни да се дереш "Хајл Хитлер!" и ќе видиш што те чека. Или запали го Германското знаме. Во двата случаи ќе лежиш затвор. Е тоа е држава.